Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επιστροφές στο Melwood, πίσω στις προπονήσεις

Επιστροφές στο Melwood, πίσω στις προπονήσεις

Θα αποχαιρετήσει το Melwood η Liverpool.

Πολλές επιστροφές στο Melwood για την Liverpool, με τον Jurgen Klopp, να ετοιμάζει την ομάδα για το δύσκολο πρόγραμμα του χειμώνα.

Το τέλος στα διεθνή παιχνίδια, είναι η έναρξη ενός πολύ δύσκολου προγράμματος για τους Reds.Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Jurgen Klopp, καλείται να παίξει 12 παιχνίδια, στις επόμενες 6 εβδομάδες!

Μεταξύ αυτών των παιχνιδιών, υπάρχουν μεγάλες μάχες, κόντρα σε  Chelsea, Everton, Arsenal και Sevilla.

Ο Klopp, είχε δώσει στους παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν με τις εθνικές τους, (μεταξύ άλλων οι Mo Salah, Daniel Sturridge και Alex Oxlade-Chamberlain), μία βδομάδα ξεκούρασης.

Οι 3 τους, μαζί με τους Loris Karius, Joel Matip, Trent Alexander-Arnold και James Milner, γύρισαν στο Melwood για να προετοιμαστούν κατάλληλα για το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται.

Οι Κόκκινοι περιμένουν και εντός της μέρας τον Sadio Mane για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης και κατά πόσο θα έπρεπε να φυλαχτεί στον αγώνα κόντρα στην Southampton.

Έτοιμος για την επιστροφή του ο Lallana.
Έτοιμος για την επιστροφή του ο Lallana.

Σύμφωνα με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, ο Mane ένιωσε ενοχλήσεις στον Κυριακάτικο αγώνα της χώρας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ.Αυτές οι ενοχλήσεις είναι από έναν παλιό τραυματισμό, αλλά δεν πρόκειται για κάτι που πρέπει να ανησυχήσει την Liverpool.

Από την άλλη, ο Jordan Henderson επανέρχεται μετά τον τραυματισμό που τον έκανε να χάσει τον αγώνα κόντρα στην West Ham, ενώ οι Reds θα κάνουν ένα κλειστό φιλικό, έτσι ώστε να βοηθήσουν τον Adam Lallana να βρει τα πατήματά του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε το καλοκαίρι.Ο Άγγλος διεθνής, αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις αυτής της βδομάδας, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να τον δούμε και στην αποστολή του Σαββάτου, κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Από την άλλη πλευρά οι Philippe Coutinho, Roberto Firmino, Alberto Moreno, Emre Can, Simon Mignolet, Gini Wijnaldum, Joe Gomez, Dominic Solanke και Dejan Lovren, θα επιστρέψουν λίγο αργότερα μέσα στην βδομάδα καθώς είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com