Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόβλημα στην μεταγραφή Solanke, όπως με του Ings

Πρόβλημα στην μεταγραφή Solanke, όπως με του Ings

Dominic Solanke

Η Liverpool δεν έχει καταφέρει να βρει λύση με την Chelsea για το ποσό που πρέπει να καταβάλουν οι “Reds” για την μεταγραφή του Dominic Solanke.

Όλα δείχνουν πως η απόφαση θα παρθεί δικαστικώς, όπως είχε συμβεί και με τον Danny Ings το 2015.

Αν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές είχε λήξει, ο νόμος στην Αγγλία ορίζει πως για η πρώην ομάδα ενός ποδοσφαιριστή με ηλικία κάτω των 24, πρέπει να αποζημιώνεται.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2015, ο Ings ήρθε ως ελεύθερος από την Burnley, με την οποία είχε σκοράρει 11 γκολ σε 35 συμμετοχές στην Premier League, όμως η Liverpool κλήθηκε να πληρώσει £6.5 εκ. μετά από δικαστική απόφαση, αφού δεν είχαν καταφέρει η δύο ομάδες να συμφωνήσουν το ποσό που έπρεπε να καταβληθεί.

Σύμφωνα με την London Evening Standard, η Chelsea κοστολογεί τον Solanke με ποσό μεγαλύτερο των £10 εκ. ενώ οι “Reds” έχουν προσφέρει μόλις £3 εκ.

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα αναγράφεται ότι οι “Μπλε” θα χρησιμοποιήσουν ως κίνητρο της μεγάλης τιμής που έχουν θέσει, τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20, της αρκετές συμμετοχές του με τη Liverpool και το γεγονός ότι βρισκόταν στην τελευταία αποστολή της Εθνικής Αγγλίας.

O Solanke στην ισοπαλία με την Burnley στo Anfield
O Solanke στην ισοπαλία με την Burnley στo Anfield

Ο Jurgen Klopp έχει χρησιμοποιήσει τον νεαρό Άγγλο 10 φορές σε όλες της διοργανώσεις, όμως έχει ξεκινήσει μόλις μία φορά βασικός, στην ήττα με 2-0 από την Leicester City για το League Cup.

Η Burnley είχε χρησιμοποιήσει τα ίδια κίνητρα για τον Ings, το ότι βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας και το ότι ήταν σημαντικός στα πλάνα του Brendan Rodgers, έχοντας 3 γκολ σε 8 αγώνες πριν διαλύσει τον πρόσθιο σταυροειδή σύνδεσμό του στο γόνατο, λίγες μέρες αφότου είχε αναλάβει ο Klopp.

Όλα όμως θα κριθούν από την επιτροπή που διαχειρίζεται ανάλογα θέματα στην Αγγλια (PFCC), εκτός κι αν τελικά Liverpool και Chelsea συμφωνήσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Πρόβλημα στην μεταγραφή Solanke, όπως με του Ings

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com