Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε με Klopp ο Robertson για το ρόλο του

Μίλησε με Klopp ο Robertson για το ρόλο του

Μίλησε με Klopp o Robertson

O Andrew Robertson μίλησε με τον Jurgen Klopp για το ρόλο που έχει ο πρώτος στην ομάδα, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις τρεις φορές από το περασμένο Ιούλιο.

Η μετακίνηση του Robertson από την Hull City στους “Reds” κόστισε £10 εκ. λίρες. Ο Σκωτσέζος ήλπιζε πως θα είναι η πρώτη επιλογή του νέου του προπονητή στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όμως η εκπληκτική κατάσταση του Moreno έχει περιορίσει αρκετά το χρόνο συμμετοχής του, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί μόλις 7 φορές στην αποστολή.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ενώ βρισκόταν στην αποστολή της Σκωτίας, ο Robertson παραδέχτηκε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με το ρόλο που έχει στην ομάδα.

«Έχω μιλήσει ήδη με τον προπονητή, καθώς πίστευα πως αφού θα τελειώνε η περίοδος προσαρμογής μου θα είχα έναν ενεργό ρόλο στην ομάδα».

«Πιστεύω πως έχω αποδείξει ότι αξίζω ν’ αγωνίζομαι στα λίγα παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι στιγμής. Ήταν μία καλή συζήτηση».

«Γνωρίζω πως έχω θέση στα πλάνα του. Θα δουλέψω πάνω σε αυτά που με συμβούλεψε και ελπίζω να βρεθώ κάποια στιγμή στην ενδεκάδα. Ή έστω κοντά σε αυτή».

Ο Robertson στην παρουσίασή του από την Liverpool
Ο Robertson στην παρουσίασή του από την Liverpool

O Robertson αγωνίστηκε 90 λεπτά στην φιλική ήττα της Σκωτίας με 1-0 απέναντι στην Ολλανδία του Georginio Wijnaldum.

«Δε μου αρέσει που δεν παίζω. Οι τελευταίοι 3 μήνες ήταν απαίσιοι για εμένα».

«Περίμενα πως και πως τον αγώνα με την Ολλανδία για να παίξω ποδόσφαιρο. Χάρηκα που έπαιξα σε όλο τον αγώνα».

«Τα τελευταία 20 λεπτά ένιωθα πολύ κουρασμένος όμως. Δεν είμαι μαθημένος στο να μην αγωνίζομαι. Αγωνιζόμουν ασταμάτητα τα τελευταία 5 χρόνια και αυτή η απότομη αλλαγή δε μου έκανε καλό».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com