Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Χρειάζεται χρόνο ο Robertson»

Klopp : «Χρειάζεται χρόνο ο Robertson»

Ο Klopp με τον Andy Robertson μετά το Liverpool-Crystal Palace

Ο Klopp μίλησε για την περίπτωση του Andy Robertson αλλά και εκείνη του Alberto Moreno βλέποντας μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα στις δύο καταστάσεις.

Ο Robertson που ήρθε το καλοκαίρι από τη Hull City έναντι 10.000.000 λιρών δεν έχει μέχρι τώρα ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής αλλά και πως να τον βρει με έναν τόσο σταθερό πλέον Moreno. Ο Jurgen Klopp μίλησε πρώτα για την περίπτωση του Ισπανού.

Για τους δύο αριστερούς του οπισθοφύλακες μίλησε ο Klopp
Για τους δύο αριστερούς του οπισθοφύλακες μίλησε ο Klopp

« Ναι ο Moreno κέρδισε ξανά τους φιλάθλους διότι οι παίκτες πάντα μπορούν να το κάνουν αυτό.  Αν έχουν ποιότητα και τη δείξουν, τότε οι περισσότεροι δνε θυμούνται τα παιχνίδια πριν 4-5 εβδομάδες.  Είναι εύκολο να πειστεί κάποιος αυτή τη στιγμή.  Το έκανε με σταθερότητα τώρα που είναι πολύ όμορφο.  Είμαι χαρούμενος για εκείνον διότι είχε μία πολύ δύσκολη σεζόν πέρυσι.  Μιλήσαμε πριν την προηγούμενη σεζόν για το τι θέλαμε να κάνει διαφορετικά, του πήρε λίγο χρόνο αλλά τα πηγαίνει καλά. Η πρόκληση για εκείνον και όλα τα παιδιά είναι να συνεχίσει να είναι σταθερός στο μέλλον» είπε o Klopp που αμέσως μετά μίλησε για τον δεύτερο αριστερό του οπισθοφύλακα :

«Είναι η ίδια κατάσταση και για τον Andy Robertson. O κόσμος θα αναρωτηθεί γιατί να είναι εδώ και να μην παίζει. Επειδή πρέπει να μάθει αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είμαστε σε επικοινωνία και πρέπει να βελτιωθεί.  Ο Alberto είναι σαν μία μηχανή ποτέ δεν δείχνει κουρασμένος και όλα αυτά. Ο Andrew είχε λιγότερο ρυθμό. Οπότε σκέφτεται κάποιος πως είχε ένα παιχνίδι με την εθνική και θα έχει και άλλο ένα τώρα εδώ στο Melwood και όλα καλά. Είναι σε πολύ καλό δρόμο. Δεν μιλάμε για μία κατάσταση που δεν είναι χαρούμενος επειδή δεν ξεκινά όσο σκεφτόταν όταν ήρθε.  Αλλά είναι όλα θέμα βελτίωσης και ετοιμότητας όταν χρησιμοποιηθείς.» είπε ο Klopp, σε δηλώσεις που πραγματικά δημιουργούν ευχάριστες σκέψεις σε όλους μας. Πόσο εύκολο να είναι άραγε να έχεις δύο σταθερά καλά αριστερά μπακ τη σήμερον ημέρα;

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com