Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Η Paris παρακαλά τον Coutinho να μην πάει στη Barca»

«Η Paris παρακαλά τον Coutinho να μην πάει στη Barca»

Μένει να δούμε αν και η Paris θα κυνηγήσει τον Βραζιλιάνο

Η Paris ικετεύει τον Philippe Coutinho να μην υπογράψει στη Barcelona όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα Sport.

Η καταλανική εφημερία ανοιγει ξανά την…«Coutinhιάδα» (ας μας επιτραπεί ο όρος) και με καθημερινής συνήθως συχνότητας δημοσιεύματα μας προκαλεί γέλιο. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα μιλά για ικεσίες της ομάδας του Παρισιού στον παίκτη, ώστε να μην υπογράψει στη Barcelona το χειμώνα αλλά αντίθετα να περιμένει το καλοκαίρι για να πάει στην ομάδα του Unay Emery.

Paris call Coutinho?
Paris call Coutinho?

Μάλιστα, η PSG θεωρεί σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό πως μονάχα το επόμενο καλοκαίρι θα υπάρχουν συνθήκες για να κάνει μία ακόμη ηχηρή μετεγγραφή παρά το γεγονός πως θα πρέπει να πληρώσει παραπάνω από 100.000.000 στην AS Monaco για τον Kylian Mbappe.

Βέβαια, το δημοσίευμα δεν αφήνει ιδιαίτερες ελπίδες στους Γάλλους καθώς αναφέρει πως ο Coutinho ενδιαφέρεται μόνο για την Barcelona. Με τις σχέσεις της Barcelona με την Paris να είναι σε οριακό σημείο μετά τη μετεγγραφή Neymar φαντάζει δύσκολο να πιστέψουμε εύκολα τέτοια δημοσιεύματα ειδικά με τους Ισπανούς στη θέση των συντακτών.

Ωστόσο, όσον αφορά στη δική μας Liverpool , αν ποτέ η FSG αποφασίσει να πουλήσει τον παίκτη, θα ήταν ιδανικό να ποντάρει σε διαπραγματεύσεις πλειστηριασμού για να εκτοξεύσει το ποσό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com