Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino : «Απόλαυση να δουλεύω με τον Klopp»

Firmino : «Απόλαυση να δουλεύω με τον Klopp»

Εκθείασε τον Klopp o Firmino

Ο Roberto Firmino μίλησε για το ρόλο του Jurgen Klopp στην αγωνιστική του εξέλιξη αλλά και για τη ζωή του στο Liverpool τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος, στάθηκε στην καθημερινή αλληλεπίδρασή του με τον Jurgen Klopp, ο οποίος καταφέρνει να λάβει ό,τι περισσότερο γίνεται από τον ίδιο.

Τον καλύτερό του εαυτό έχει δείξει στη Liverpool επί Klopp o Firmino
Τον καλύτερό του εαυτό έχει δείξει στη Liverpool επί Klopp o Firmino

« Η σημασία του για εμένα είναι τεράστια. Με βοηθά καθημερινά στην προπόνηση και έχω μάθει πολλά από αυτόν.  Παίρνει το μάξιμουμ από εμένα. Είναι εξαιρετικός προπονητής και είναι τιμή μου να δουλεύω μαζί του. Από τον ερχομό του και έπειτα τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο. » είπε ο Firmino, ο οποίος στάθηκε και στη χαρά του πλην των αγωνιστικών :

«Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι πολύ ευχάριστο να είσαι σε μία τεράστια ομάδα σαν τη Liverpool και σε μία τόσο όμορφη πόλη. Οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί. Δεν είχα ποτέ προβλήματα μαζί τους και ελπίζω να συνεχίσει αυτό για όλο το υπόλοιπο διάστημα που θα είμαι εδώ.» είπε ο Bobby, ο οποίος αναμένεται άμεσα να κληθεί για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com