Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Να πάρει την ευκαιρία του θέλει ο Joe Gomez

Να πάρει την ευκαιρία του θέλει ο Joe Gomez

Έφθασε η δικαίωση του Gomez

Την ευκαιρία που το δόθηκε με την κλήση του στην Εθνική Αγγλίας των ανδρών για πρώτη φορά θέλει να αδράξει ο Joe Gomez της Liverpool.

Ο νεαρός αμυντικός  κάνει γεμάτη σεζόν από εμφανίσεις για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «Κόκκινους» και αυτό αναγνωρίστηκε από τον Gareth Southgate με εξαργύρωση της καλής του απόδοσης.

Ήρθε η ευκαιρία του Joe και στην εθνική
Ήρθε η ευκαιρία του Joe και στην εθνική

«Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα. Δεν περίμενα την κλήση και ξαφνιάστηκα αλλά ήταν μεγάλη χαρά για εμένα και όλους τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι σπουδαίο να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε αντρικό επίπεδο. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» είπε ο Gomez στα μίντια στη μάζωξη των παικτών του Southagte.

«Είναι η πρώτη μου κλήση και είναι μεγάλη ευκαιρία πλάι στα καλύτερα ταλέντα αυτής της χώρας.  Είναι μεγάλη ευκαιρία να δείξω πως είμαι ικανός να ανταποκριθώ σε αυτό το επίπεδο αλλά συγχρόνως πρέπει να διαχειριστώ την πίεση και να το απολαύσω.  Ξέρω όμως πόσο σημαντική είναι αυτή η ευκαιρία με το Παγκόσμιο Κύπελλο στον ορίζοντα. Θα το πάρω ως έχει και θα απολαύσω το ποδόσφαιρό μου» είπε ο Gomez , του οποίου η τύχη του αθλήματος του οφείλει πολλά για τα δύο χρόνια που βασανίστηκε εφιαλτικά με βαρείς τραυματισμούς στα γόνατα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com