Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain : «Πρέπει να κάνω υπομονή»

Chamberlain : «Πρέπει να κάνω υπομονή»

Σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του ο Chamberlain

Ο Oxlaide Chamberlain αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα για τη Liverpool στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου στο Λονδίνο.

Μάλιστα, έβαλε για πρώτη φορά και δύο παιχνίδια στη σειρά ως βασικός καθώς ξεκίνησε και στη νίκη επί της Maribor με 3-0 στο Anfield. Ο ίδιος ο Ox στάθηκε στην υπομονή που πρέπει να δείξει όντας σε νέο περιβάλλον ώστε να προσαρμοστεί απόλυτα και να κερδίσει τη θέση του.

Πανηγυρίζει το γκολ του ο Chamberlain
Πανηγυρίζει το γκολ του ο Chamberlain

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να έρχεσαι σε μία νέα ομάδα με τόση ποιότητα όση έχουμε εδώ.  Παίρνει χρόνο να μάθεις ένα νέο σύστημα και ένα νέο τρόπο παιχνιδιού.» είπε ο Chamberlain στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool προτού συνεχίσει :

« Έπρεπε να κάνω υπομονή. Ασφαλώς είναι φυσικό να ήθελα να έχω παίξει παραπάνω.  Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εντυπωσιάζω όταν παίρνω ευκαιρίες και να βοηθώ την ομάδα να σκοράρει και να φτιάχνει ευκαιρίες. Θα συνεχίσω να διεκδικώ τη θέση μου όπως και κάθε άλλος. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα, ο ανταγωνισμός για τις θέσεις. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Ήταν πολύ όμορφο που ξεκίνησα απέναντι στη West Ham και κερδίσαμε κιόλας.» κατέληξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Arsenal.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com