Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Πουλήσαμε τον καλύτερο μας αμυντικό»

«Πουλήσαμε τον καλύτερο μας αμυντικό»

Σε μία μεγάλη και αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο παλαίμαχος αμυντικός της Liverpool και πρώην βοηθός του Gerrard Houllier, Phil Thomson, μίλησε για πολλά πράγματα σε σχέση με την άμυνα. Προφανώς από την κουβέντα δεν μπορούσε να λείπει ο Dejan Lovren, ο αρνητικός πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών μετά από το κάκιστο παιχνίδι του απέναντι στην Tottenham και την πρόωρη έξοδό του στο 29ο λεπτό. Ο Phil έδωσε την γνώμη του πάνω στον Κροάτη, ενώ μίλησε και για τον Mamadou Sakho, σε μία ατάκα που θα συζητηθεί.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα έβαζε τον Lovren στο παιχνίδι με την Huddersfield, απάντησε: «Θα τον κρατούσα εκτός. Μετά από όσα πέρασε στο Wembley, θα ήταν βάναυσο να τον βάλω βασικό τόσο γρήγορα. Ο Jurgen πρέπει να κάνει αλλαγές. Αν δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον Klavan, τότε θα πρέπει να κατέβει με τον Joe Gomez δίπλα στον Joel Matip. Έχουμε μία σειρά από αγώνες που μπορούμε να κερδίσουμε και πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα είμαστε πιο συνεπείς πίσω.»

Αν πιστεύει ότι ο Lovren έχει μέλλον στην Liverpool; «Δεν μπορείς ποτέ να κάψεις έναν παίκτη γιατί δεν ξέρεις πότε θα τον χρειαστείς. Ακόμα πιστεύω ότι πουλήσαμε τον καλύτερο αμυντικό μας όταν ο Mamadou Sakho πήγε στην Crystal Palace. Ήταν πολεμιστής και μαχητής. Οι άνθρωποι λένε πως έδειχνε άκομψος όμως ήξερες με τι έμπλεκες. Ξέρω πως υπήρχαν θέματα εκτός γηπέδου και γι’αυτό ο μάνατζερ τον άφησε εκτός ομάδας. Πάντα ήμουν της πειθαρχίας. Ήταν ένας από τους λόγους που ο Gerrard Houllier με έφερε πίσω στην ομάδα. Αλλά τρεις μήνες είναι αρκετοί για να απομονώσεις κάποιον.» κατέληξε ο Thomson.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com