Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός με Huddersfield ο Coutinho!

Εκτός με Huddersfield ο Coutinho!

Σημαντική απουσία ενόψει Huddersfield Town για τη Liverpool. Ο Philippe Coutinho δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Jurgen Klopp για το αυριανό παιχνίδι με τα Terriers στο Anfield, κάτι που σημαίνει ότι η Liverpool θα στερηθεί ίσως τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της αυτό το διάστημα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς, χάνοντας έτσι τόσο την χθεσινή όσο και την σημερινή προπόνηση της ομάδας. Σύμφωνα με τον Chris Bascombe, ο Βραζιλιάνος δεν θα υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι, αλλά εκτός αυτού θα είναι αμφίβολος και για τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας πριν το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, αυτά με Maribor και West Ham, για τα οποία αναμένεται να δώσει αγώνα δρόμου.

Πέρα από τον Coutinho, εκτός του αυριανού αγώνα θα είναι και ο Danny Ward. O 23χρονος τερματοφύλακας υπέστη τραυματισμό στην πλάτη, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια τόσο στη Liverpool (που ταλαιπωρείται από τα γνωστά αμυντικά θέματα) όσο και στην εθνική του ομάδα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com