Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Wilson: «Χαρούμενοι που έχουμε τον Ings στην ομάδα»

Wilson: «Χαρούμενοι που έχουμε τον Ings στην ομάδα»

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Danny Ings το βράδυ της Δευτέρας.Ο Ings δεν κατάφερε να σκοράρει με την under-23 της Liverpool αλλά συνέχισε τα καλά παιχνίδια.

Ο Άγγλος επιθετικός μαζί με τον Harry Wilson, παίξανε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση με 3-1 κόντρα στην Manchester United.Αυτή η νίκη, έδωσε αέρα κορυφής στην Liverpool η οποία είναι με +5 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, στο πρωτάθλημα της Premier League 2.

Σκόρερ για τους Reds, ήταν ο Wilson, ο Marko Grujic και ο Ovie Ejaria.Ο Ings προσπάθησε να γίνει και αυτός σκόρερ αλλά έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες ή οποίες θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει σε γκολ.

Ο Wilson έκανε δηλώσεις και για τον συμπαίκτη του, Danny Ings.

«Ήταν σε πολύ καλό σημείο αλλά αστόχησε.Πιστεύω η τύχη του θα αλλάξει σύντομα.Ξέρουμε πόσο χαρισματικός είναι στα τελειώματα των φάσεων σε όποιο επίπεδο και αν αγωνίζεται»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα.Όχι μόνο επειδή είναι καλός στο σκοράρισμα, αλλά για τον ρυθμό που δίνει στις προπονήσεις και για την εμπειρία που φέρνει στην ομάδα.Είναι τέλειο που τον έχουμε μαζί μας»

Η Liverpool έχει μέχρι στιγμής 7 νίκες σε 8 παιχνίδια στην Premier League 2 και ο Wilson ρωτήθηκε σχετικά με την ήττα κόντρα στην Derby, την περασμένη εβδομάδα.

«Πιστεύω ήταν μία πολύ καλή ομαδική προσπάθεια απ’όλους μας.Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού για μεγάλα χρονικά διαστήματα και ίσως να μπορούσαμε να πετύχουμε μερικά γκολ»

«Ήταν λίγο απογοητευτικό που δεχθήκαμε το γκολ στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου αλλά ξέραμε πως άμα συνεχίζαμε στον ίδιο ρυθμό θα πετυχαίναμε μερικά γκολ»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com