Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Ο καταλληλότερος αρχηγός για την Liverpool ο Henderson»

Klopp: «Ο καταλληλότερος αρχηγός για την Liverpool ο Henderson»

Μπορεί ο Henderson να τυγχάνει εξαιρετικής δυσπιστίας και κριτικής από πολλούς φίλους των Reds σχετικά με την θέση του στην ομάδα – αν όχι από την πλειοψηφία – όμως δεν χωράει καμία αμφισβήτηση στο πρόσωπό του από τον Jurgen, ο οποίος παράλληλα δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει η μάχη για το περιβραχιόνιο στην Εθνική, στην οποία εμπλέκεται ο Jordan.

«Είναι ο αρχηγός εδώ και αυτό λέει τα πάντα για όσα πιστεύω για εκείνον. Ο Gareth Southgate δεν χρειάζεται την βοήθειά μου. Δεν νομίζω πως την χρειάζεται, ούτε λαμβάνω βοήθεια από εκείνον. Οπότε δεν ενδιαφέρομαι για το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Αγγλία. Εγώ ξέρω ότι όταν ήρθα, ο Jordan ήταν ο αρχηγός εδώ και μετά από μερικές εβδομάδες έβγαζε κάτι παραπάνω από απλό νόημα.» είπε ο Γερμανός, για να συνεχίσει τα καλά λόγια για τον Άγγλο μέσο.

«Ο Jordan είναι πολύ καλό παιδί. Είναι ένας  σοβαρός επαγγελματίας και νιώθει ευθύνη για τον σύλλογο και την ομάδα. Έχει πολλές ικανότητες και το να είσαι αρχηγός μετά από τον Steven Gerrard δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά το αντιμετώπισε και αυτό τον καθιστά πολύ ικανό.» συμπλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com