Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Matip: «Βάση για κάτι ξεχωριστό η Maribor»

Matip: «Βάση για κάτι ξεχωριστό η Maribor»

Την πίστη ότι η ιστορική νίκη της Liverpool επί της Maribor θα είναι το έναυσμα για κάτι ξεχωριστό, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Tottenham σε λίγη ώρα, εξέφρασε ο αμυντικός των Reds, Joel Matip.

«Νομίζω ότι το παιχνίδι με τη Maribor μας έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση, αλλά ακόμα και πριν απ’αυτό δεν αμφισβητήσαμε την ποιότητά μας» δήλωσε ο Καμερουνέζος. «Νομίζω ότι αυτό θα είναι η αρχή σε κάτι ξεχωριστό και τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να το κάνουμε πραγματικότητα.»

«Η Tottenham είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα με ικανότητα αμυντικά, επιθετικά, παντού. Ναι, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά δεν θα κρυφτούμε και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι και είμαστε θετικοί ότι θα πάρουμε κάτι καλό απ’αυτό.»

H αναγκαιότητα της νέας αρχής των Reds, έρχεται και από τα μέτρια προηγούμενα αποτελέσματα, με τις πολλές ισοπαλίες.

«Φυσικά και θα θέλαμε να αλλάξουμε κάποια αποτελέσματα, αλλά δεν γίνεται πια και θα ήταν καλό ότι σκοράραμε λίγο παραπάνω και ότι κρατήσαμε το μηδέν, οπότε βασισμένοι σε αυτό κοιτάμε μπροστά» είπε. «Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν για να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Αν δεχτείς γκολ και ακόμα κερδίσεις πάλι θα σαι χαρούμενος, αλλά σαν αμυντικός εγώ προτιμώ να έχω και το μηδέν στα μετόπισθεν» κατέληξε ο Matip.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com