Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι έχει λαμβάνειν η Liverpool από το Champions League

Τι έχει λαμβάνειν η Liverpool από το Champions League

Όπως όλοι ξέρετε, τα χρήματα που διανεμόνται στις ομάδες του Champions League είναι πολλά. Σε τι κέρδη όμως μπορεί να προσδοκά η Liverpool στο άμεσο μέλλον και πόσα χρήματα έχει βάλει ήδη στα ταμεία της η αγαπημένη μας ομάδα;

Η Liverpool έχει 5 βαθμούς έως τώρα και αν αναλογιστεί κανείς πως κάθε πόντος ισοδυναμεί με 500.000 ευρώ, έχει εγγυημένα 2.500.000 ευρώ έως τώρα. Κάθε μία ομάδα από τις 32 των ομίλων λαμβάνει σίγουρα 12.700.000 ευρώ από τη συμμετοχή της ενώ σε αυτά προσθέστε και τα 2.000.000 επειδή οι Reds πέρασαν μέσω του γύρου των play off.

Αν οι παίκτες του Klopp προκριθούν στη φάση των 16, θα μπουν σίγουρα άλλα 6 εκατομμύρια στα ταμεία του συλλόγου ενώ για κάθε νοκ άουτ φάση που ενδεχομένως μπορεί να περάσει η ομάδα θα λάβει ανάλογα μπόνους. Σε όλα αυτά συνυπολογίστε το τελικό κέρδος από το market pool των αγγλικών ομάδων που είναι ποσό που εξαρτάταται άμεσα όχι μόνο από την πορεία των Reds αλλά και από τα επιτεύγματα των υπόλοιπων αγγλικών συλλόγων στη διοργάνωση.

Ευχόμαστε, λοιπόν, αφενός πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης που φαντάζει σίγουρα εφικτό σενάριο αλλά και μπελάδες για τους άλλους Άγγλους, αν θέλουμε να φουσκώσει και άλλο η …τσέπη μας!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com