Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp vs Mourinho σημειώσατε 1 και Χ!

Klopp vs Mourinho σημειώσατε 1 και Χ!

Jurgen Klopp και Jose Mourinho έχουν βρεθεί ως αντίπαλοι στη "σκακιέρα" ουκ ολίγες φορές.

Jurgen Klopp και Jose Mourinho έχουν βρεθεί ως αντίπαλοι στη «σκακιέρα» ουκ ολίγες φορές. Η Γερμανοπορτογαλική μονομαχία μας δίνει στο σύνολό της νίκη του Klopp και σε επίπεδο Premier League ένα «Χ» το οποίο μπορεί να αλλάξει στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Head 2 Head στους ίδιους αγώνες – Σημειώσατε «Χ»

Ο Jose Mourinho λοιπόν, από την ημέρα που ανέλαβε την Manchester United έχει στην Premier League τα εξής στατιστικά: 45 αγώνες. 88 πόντους. 24 κερδισμένους αγώνες. 75 γκολ ενεργητικό. 31 γκολ παθητικό.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, εξαιρώντας την πρώτη «κουτσή» σεζόν, ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool έχει: 45 αγώνες. 88 πόντους. 25 κερδισμένους αγώνες. 91 γκολ ενεργητικό. 54 γκολ παθητικό.

Θα μπορούσαμε να πούμε για την απόλυτη ισορροπία, καθώς έχουμε ίδιο αριθμό πόντων, 1 μόλις νίκη διαφορά υπέρ της Liverpool, 16 περισσότερα γκολ για την ομάδα μας και 23 γκολ παραπάνω παθητικό.

Η προϊστορία – Σημειώσατε «Klopp» και «1»

Σε σύνολο 7 αγώνων σε ολόκληρη την προπονητική τους καριέρα, οι δύο προπονητές έχουν τεθεί αντιμέτωποι επτά φορές. O Jurgen Klopp έχει επικρατήσει τις τρεις από αυτές, ο Jose Mourinho μόλις μια, ενώ τα υπόλοιπα τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη νίκη του Jurgen Klopp στην Premier League ήρθε στον τρίτο του αγώνα, ο οποίος ήταν απέναντι στον Jose Mourinho και την Chelsea, στο επιβλητικό 1-3 του Stamford Bridge την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου του 2015. Ο Γερμανός προερχόταν από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες απέναντι σε Tottenham εκτός και Soutampton εντός.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο προπονητών
Borussia Dortmund 2-1 Real Madrid (10/2012)
Real Madrid 2-2 Borussia Dortmund (11/2012)
Borussia Dortmund 4-1 Real Madrid (04/2013)
Real Madrid 2-0 Borussia Dortmund (04/2013)
Chelsea 1-3 Liverpool (10/2015)
Liverpool 0-0 Man Utd (10/2016)
Man Utd 1-1 Liverpool (01/2017)

Klopp και Mourinho για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι. Ποιος θα επικρατήσει;
Klopp και Mourinho για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι. Ποιος θα επικρατήσει;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com