Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο απροσπέλαστο τείχος από το Manchester

Νέο απροσπέλαστο τείχος από το Manchester

Liverpool - Manchester Utd 0-0

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο ντέρμπι προσέφερε ελάχιστες συγκινήσεις και είχε την ίδια εικόνα με πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι και ως εκ τούτου έμεινε ευλόγως στο 0-0 με τη Liverpool ως αναμενόταν να είναι η ομάδα που προσπάθησε να σκοράρει. Ελάχιστες τελικές σε όλο το παιχνίδι με την ομάδα του Mourinho να μην έχει ούτε μία τελική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο!

Α Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο στο Anfield ήταν όπως το αναμέναμε με τη Liverpool να είναι πολύ πιο θετική στο παιχνίδι της και να θέλει να λάβει περισσότερες πρωτοβουλίες. Ο Salah ήταν πολύ κεφάτος και πήρε προσπάθειες με τις περισσότερες να καταλήγουν στον De Gea. Το πρέσσινγκ της ομάδας του Klopp και οι καλές αποστάσεις της τριάδας του κέντρου δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να αναπτυχθούν. Η Liverpool στην πιο κλασική της ευκαιρία είδε τον Matip να πλασάρει από γύρισμα του Firmino και τον De Gea με…σπαγγάτο να διώχνει ενστικτωδώς και τον Salah να παίρνει τη μπουκιά από το στόμα του Coutinho και να πλασάρει λίγο άουτ. Ο Matic σούταρε με φάλτσο ελάχιστα άουτ μετά από το rebound από σέντρα του Young. Η United ισοφάρισε τις κλασικές ευκαιρίες στο 42′ μετά από εναλλαγή Mkhitaryan-Martial-Lukaku με τον τελευταίο να πλασάρει και τον Mignolet στάθερα εκμεταλλευόμενος την καλή του θέση να αποκρούει. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

O Coutinho σε μια από τις προσπάθειές του στον αγώνα με την Manchester United
O Coutinho σε μια από τις προσπάθειές του στον αγώνα με την Manchester United

Β Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο μέτριος ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου έγινε ακόμη χειρότερος. Η Liverpool είχε μία κλασσική ευκαιρία με την προβολή του Can από τη σέντρα του πολυτιμότερου του αγώνα Joe Gomez να περνά άουτ και δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των Mancs. O Klopp άργησε με βάση την εικόνα του αγώνα να βάλει Ox και Sturridge με τον πρώτο να είναι πολύ κεφάτος και να εκτελεί το κόρνερ που ο Lovren πήρε την κεφαλιά που πήγε άουτ στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού. Επόμενο παιχνίδι το ταξίδι στη Σλοβενία την Τρίτη!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com