Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβλητική εξάρα από τα κορίτσια της Liverpool!

Επιβλητική εξάρα από τα κορίτσια της Liverpool!

Εξαιρετική εισαγωγή στο Continental Cup έκανε η γυναικεία ομάδα της Liverpool, η οποία διέλυσε με σκορ 0-6 τη Sheffield σε ένα ματς στο οποίο η Gemma Bonner συμπλήρωσε 100 παιχνίδια με τη φανέλα της Liverpool. O Scott Rogers έκανε 4 αλλαγές στην ενδεκάδα που ηττήθηκε από την Chelsea πριν λίγες μέρες με τις Caroline Weir, Bethany England, Ellie Fletcher και Ashley Hodson να μπαίνουν στην ενδεκάδα.

Η Weir άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό μετά την ασίστη της Greenwood, η οποία σημάδεψε το δοκάρι λίγο αργότερα. Η Weir όμως στο 30 διπλασίασε και τα δικά της τέρματα και της Liverpool αφού συνέκλινε από τα δεξιά και με σουτ νίκησε την αντίπαλο τερματοφύλακα, Το αυτογκόλ της Gilliat έκανε το 0-3 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ενώ και η Sophie Ingle μπήκε στις σκόρερ της αναμέτρησης λίγο πριν συπληρωθεί μία ώρα παιχνιδιού. Στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης οι Johnson και England διεύρυναν το ύψος μίας πολύ μεγάλης νίκης.

Η σύνθεση της ομάδας της Liverpool : Chamberlain, Murray (Harris, 62), Bonner, Fletcher, Greenwood, Ingle, Coombs (Longhurst, 69), Weir, Hodson, Clarke (Johnson, 62), England.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com