Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dalglish: «O Mourinho θα παρκάρει λεωφορείο στο Anfield»

Dalglish: «O Mourinho θα παρκάρει λεωφορείο στο Anfield»

O μεγάλος θρύλος της Liverpool εξέφρασε τη γνώμη ότι ο Πορτογάλος θα ακολουθήσει την τακτική που ακολούθησε και πέρυσι (και όχι μόνο) στο Anfield.

Παρόλα αυτά δήλωσε ότι θεωρεί πώς ο Klopp θα βρει τρόπο να υπερβεί αυτό το εμπόδιο και ότι μπορεί να υποχρεώσει τη μεγάλη της αντίπαλο στην πρώτη φετινή ήττα της.

«Ένα παιχνίδι Liverpool-Manchester United πάντα περιμένεις να είναι σφιχτό», ανέφερε.

«Πέρυσι, όταν η United ήρθε στο Liverpool, ο Jose Mourinho πάρκαρε το λεωφορείο. Έπαιξε αμυντικά όσο δεν πάει. Δεν είναι ότι έχει εμμονή (με αυτόν τον τρόπο άμυνας), ήταν δύσκολο για τη Liverpool και ο Ibrahimovic κόντεψε να τους δώσει τη νίκη προς το τέλος.»

«Νομίζω ότι η United θα έρθει και θα παραταχθεί αρκετά αμυντικά, όμως ταυτόχρονα έχουν φανταστικούς παίκτες μπροστά, όπως οι Marcus Rashford, Romelu Lukaku και Anthony Martial. Νομίζω ότι ο Jose θα προσπαθήσει να διασφαλίσει ότι η πίεση θα είναι στη μεριά της Liverpool, όμως η πίεση είναι και στους δύο σε ένα τέτοιο παιχνίδι.»

Ο Klopp ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί κριτική για την ελλιπή βελτίωση της άμυνας της ομάδας του, όμως ο King Kenny τον στηρίζει.

«Νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα.»

«Θα έλεγα ότι είναι κοντά με τους οπαδούς και οι οπαδοί είναι κοντά με αυτόν. Θεωρώ ότι από τότε που ανέλαβε κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Μπορεί να του ασκείται κριτική για τα γκολ που δέχεται, όμως η φιλοσοφία του ήταν πάντα να σκοράρει περισσότερο από τον αντίπαλο, οπότε νομίζω ότι αυτό είναι που θέλουν να δουν οι οπαδοί.»

Αποτέλεσμα εικόνας για Kenny Dalglish

«Ανάμεσα στο σήμερα και στον ερχόμενο Μάιο νομίζω ότι τα χαμόγελα θα είναι πολύ περισσότερα από τις απογοητεύσεις.»

«Τερμάτισαν τέταρτοι (πέρυσι), οπότε νομίζω ότι φέτος θα περιμένουν να τερματίσουν λίγο ψηλότερα. Και οι δύο ομάδες του Manchester είναι δυνατότερες φέτος, οπότε η Liverpool είναι λίγο άτυχη εδώ. Η Chelsea ξεπέρασε το κακό της ξεκίνημα στη σεζόν και η Tottenham επίσης δείχνει δυνατή. Θα είναι δύσκολη αποστολή να τερματίσουν υψηλότερα από την τέταρτη θέση, όμως μακάρι να το κάνουν και πιστεύω ότι έχουν τον καλύτερο άνθρωπο για φέρει σε πέρας αυτή την αποστολή.»

Έπειτα ο Kenny αναφέρθηκε στον Salah, ο οποίος είναι το πρόσωπο των ημερών στο ποδόσφαιρο:

«Ο Mo Salah ήταν η πιο συναρπαστική μετεγγραφή της Liverpool το περασμένο καλοκαίρι. Ήρθε μετά από μία φανταστική σεζόν με τη Roma.»

«Φυσικά κάποιοι τον είχαν ξαναδεί, όταν έπαιζε στην Chelsea, όμως έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με τη Liverpool και δείχνει πολύ απειλητικός για τις αντίπαλες άμυνες.»

Τέλος, ο King Kenny έκανε πρόβλεψη για το αποτέλεσμα του μεθαυριανού παιχνιδιού, όπως του ζητήθηκε:

«Για μένα, ο Coutinho θα σκοράρει πρώτος. Μπορεί να σκοράρει και στο ανοιχτό γήπεδο, και σε set παιχνίδι, και με απευθείας χτύπημα foul.»

«Θα λήξει 2-1 υπέρ της Liverpool, όμως ίσως αυτή τη στιγμή κρίνω με την καρδιά μου, και όχι με το μυαλό.»

«Αυτή τη στιγμή η United παίζει πολύ καλά και η Liverpool είχε κάποιες ατυχίες. Όμως η τύχη τους θα αλλάξει κάποια στιγμή, και ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συμβεί αυτή την εβδομάδα.»

Και εμείς το ίδιο ελπίζουμε Kenny…

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com