Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τα κέρδη των προπονητών της Premier League από τις αλλαγές

Τα κέρδη των προπονητών της Premier League από τις αλλαγές

Σύμφωνα με στατιστικά της Bwin, οι αλλαγές του Jurgen Klopp, ασφαλίζουν 10 λιγότερους πόντους στην Premier League απ’ότι οι αλλαγές της πρωτοπόρου Manchester City.

Οι αλλαγές που κάνει ο Γερμανός coach, είναι συγκεκριμένες ανάλογα την έκβαση του παιχνιδιού.Από τους 20 προπονητές της Premier League, ο Klopp έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 4.2 πόντους ανά σεζόν.Τα στατιστικά αυτά βγαίνουν από τα 38 παιχνίδια της χρονιάς.Πιο συγκεκριμένα σε ποσοστό είναι 0.11 πόντοι ανά ματς.

Αυτά τα αποτελέσματα, έχουν φέρει τον Klopp στην 12η θέση της φετινής βαθμολογίας, ανάμεσα στον Mauricio Pochettino της Tottenham (4.5 πόντοι) και τον Mauricio Pellegrino της Southampton (2.8 πόντοι).

Στην πρώτη θέση της σχετικής βαθμολογίας, όπως αναφέραμε και στην πρώτη παράγραφο, είναι η Manchester City του Pep Guardiola η οποία έχει 14.5 πόντους.Στην δεύτερη θέση είναι η Chelsea του Antonio Conte (13.5 πόντοι) ενώ ακολουθούν η Manchester United του Jose Mourinho (12 πόντοι) και η Arsenal του Arsene Wenger στην αγαπημένη της 4η θέση με 10.6 πόντους.

Οι μοναδικοί προπονητές που έχουν αρνητικές επιπτώσεις από τις αλλαγές τους, είναι ο Craig Shakespeare της Leicester, που βρίσκεται τελευταίος σε αυτή την λίστα με -9.5 πόντους, ενώ ακολουθεί ο David Wagner της Huddersfield με -5.4 πόντους.

Συνολικά, όμως, τα στατιστικά βγαίνουν και από τις παλιές ομάδες τον προπονητών.Ο Jurgen Klopp στην καριέρα του, με τις αλλαγές που έχει κάνει, έχει ωφεληθεί κατά 15.5% περισσότερο, ενώ 11% λιγότερο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com