Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ιταλικά σενάρια για De Vrij

Ιταλικά σενάρια για De Vrij

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Liverpool ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της Lazio, Stefan de Vrij.

Αν και οι Reds δεν έχουν καλά ποσοστά επιτυχίας σε μεταγραφές Ολλανδών σέντερ μπακ μέχρι στιγμής (ο λόγος για τον Virgil van Dijk), φαίνεται πως ο Stefan de Vrij βρίσκεται στο στόχαστρο του Jurgen Klopp.

Ο Ολλανδός αμυντικός είναι μία πολύ καλή περίπτωση για την αμυντική γραμμή της Liverpool και σίγουρα αν ισχύουν τα σενάρια θα ήταν μία πολύ καλή προσθήκη.Ο de Vrij έχει πρόταση από την Lazio για ανανέωση του συμβολαίου του αλλά ο Ολλανδός δεν βιάζεται να υπογράψει καθώς το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Ο de Vrij θέλει να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του με τους Λατσιάλι να κάνουν λόγο για 45 εκατομμύρια ευρώ.Αντίθετα ο παίκτης στοχεύει για ένα πολύ χαμηλότερο νούμερο, κοντά στα 25 εκατομμύρια.

Η ιταλική Il Tempo πιστεύει πως η Liverpool θα κινηθεί για τον παίκτη στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο έτσι ώστε να μπορέσει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com