Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ισπανικές φαντασίες για Pastore

Ισπανικές φαντασίες για Pastore

Την ανάγκη να ασχοληθεί με το όνομα της Liverpool ώστε να κερδίσει λίγη…φήμη ένιωσε το ομολογουμένως άσημο El Gol Digital. Το συγκεκριμένο ισπανικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει πως η Liverpool θα προσπαθήσει να προσθέσει και άλλη δημιουργικότητα στη μεσαία της γραμμή πορσεγγίζοντας την Paris Saint Germain για την απόκτηση του Javier Pastore.

Ο πρώην Αργεντινός μέσος της Palermo παρουσιάζεται πρόθυμος να αφήσει τη γαλλική πρωτεύουσα με την έλευση του Neymar το καλοκαίρι να μαγνητίζει ευλόγως τα βλέμματα στην ομάδα του Unay Emery. Σε αυτό προσθέστε το γεγονός πως η Paris πρέπει να ισορροπήσει κάπως τα λογιστικά της βιβλία μετά την αγορά του Neymar αλλά και την επερχόμενη αγορά του Kylian Mbappe σε λίγους μήνες από τη Monaco.

O Pastore πέρυσι περιορίστηκε σε 15 εμφανίσεις στη γαλλική Ligue 1 αλλά ο Unay Emery είχε δηλώσει πιο πριν τον Αύγουστο πως υπολογίζει κανονικά τον παίκτη. Ο Pastore σύμφωνα με το δημοσίευμα κοστολογείται περί τα 26.000.000 λίρες ωστόσο δεν αναμένεται η Liverpool να κινηθεί για έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά και στη συγκεκριμένη θέση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com