Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το γύρισε στην προπονητική ο Kolo!

Το γύρισε στην προπονητική ο Kolo!

Τα πρώτα του βήματα στην προπονητική θα κάνει ο, προσφάτως αποσυρθέντας, Kolo Toure! O παλαίμαχος πλέον αμυντικός της Liverpool κρέμασε τα παπούτσια του και επίσημα πριν από λίγες εβδομάδες, έπειτα από το αήττητο πρωτάθλημα Σκωτίας που σήκωσε με την ομάδα της Celtic, βάζοντας τέλος σε μία αρκετά μεγάλη καριέρα, στην οποία ήταν μέλος δύο ομάδων «Invincibles», της Arsenal και της Celtic.

To επόμενο βήμα της καριέρας του τον βρίσκει πίσω στην πατρίδα του, την Ακτή Ελεφαντοστού. Ο Kolo Toure θα πλαισιώσει ως βοηθός τον νυν προπονητή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του Toure, Marc Wilmots.

«Σε κάθε σύλλογο που πήγα, όλοι οι προπονητές μου πρότειναν να σκεφτώ την προπονητική στο επόμενο βήμα της καριέρας μου» εξήγησε ο Kolo. «Λατρεύω να μιλάω με τους παίκτες όταν παίζω και να δίνω συμβουλές. Αυτό έμαθα από παίκτες όπως ο Keown, o Campbell, o Vieira, o Henry και ο Bergkamp. Ακόμα θα ζητήσω την συμβουλή τους και θα τους μιλήσω γιατί έχουμε καλές σχέσεις και μαθαίνω συνεχώς απ’αυτούς. Επίσης έχει δουλέψει με τοπ προπονητές και είμαι τόσο προνομιούχος για αυτό και για το ότι ακόμα διατηρώ επαφές με εκείνους.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com