Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δύσκολη απόφαση για το μέλλον τους οι Solanke και Ojo

Δύσκολη απόφαση για το μέλλον τους οι Solanke και Ojo

Οι δύο νεαροί παίκτες της Liverpool, Sheyi Ojo και Dominic Solanke, θα πρέπει να πάρουν μία πολύ σημαντική απόφαση για την μελλοντική τους καριέρα.Οι δύο παίκτες θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα αγωνίζονται με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ή με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας.

Αν και οι Ojo και Solanke, πήραν μέρος συμμετοχής με την under-20 της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι στην Νότια Κορέα, ακόμα μπορούν να αποφασίσουν με ποια εθνική ομάδα θα αγωνίζονται από δω και πέρα.Να θυμίσουμε ότι στο Παγκόσμιο, καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης είχε ανακηρυχθεί ο Solanke.

Οι δυο τους μαζί με τους, Tammy Abraham της Chelsea, τον Josh Onomah της Tottenham και τον Ademola Lookman της Everton, βρίσκονται σε μία δύσκολη θέση.Ή θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα Τρία Λιοντάρια, ή θα αγωνίζονται με την Νιγηρία.

Τον περασμένο μήνα, η εθνική Νιγηρίας πλησίασε τον Ojo, με τον παίκτη να δηλώνει πως δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να αλλάξει εθνική ομάδα.

Ο προπονητής της under-21 της Αγγλίας, Aidy Boothroyd, παραδέχθηκε ότι υπάρχει πιθανότητα μερικοί παίκτες να αγωνιστούν με την Νιγηρία, η οποία είναι πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση για το Παγκόσμιο του 2018 στην Ρωσία.

«Υπήρχε κουβέντα για τον Tammy την στιγμή που προσπαθούσαν στην Νιγηρία να κάνουν τον Ojo, να αγωνιστεί με την εθνική τους ομάδα.Ποτέ δεν ξέρεις.Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα παίξουν επειδή το σύνολο είναι καλό.Τα παιδιά αυτά έχουν παίξει για την Αγγλία και έχουν μία πολύ καλή σχέση με εμάς.Είναι ένα δύσκολο μονοπάτι και εγώ μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο και να μιλήσω μαζί τους όποτε χρειαστούν»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com