Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Coutinho είναι εξαιρετικός.»

«Ο Coutinho είναι εξαιρετικός.»

Ο Τerry McDermott, ο θρύλος της Liverpool, πιστεύει ότι ο Philippe Coutinho, μπορεί να αποτελεί το κλειδί που θα ξεκλειδώσει τη νίκη της Κόκκινων εναντίον της Newcastle την Κυριακή το απόγευμα.
Με μία assist και ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ στην εκτός έδρας νίκη των Κόκκινων με τη Leicester, to No 10 σκόραρε και πάλι μεσοβδόμαδα εναντίον της Spartak Moscow.

O McDermott είναι μεγάλος οπαδός του Βραζιλιάνου μέσου και πιστεύει ότι αν ο παίκτης καταφέρει να φέρει την μπάλα σε συγκεκριμένες περιοχές του γηπέδου, θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην ομάδα του Rafa Benitez.

«H Liverpool βασίζεται πολύ στην ταχύτητα της στην επίθεση,αλλά και οι κεντρικοί αμυντικοί της Newcastle είναι αρκετά γρήγοροι.» είπε στοLiverpoolfc.com «Αν ο Coutinho παίξει καλά τότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για τη Liverpool να κερδίσει τον αγώνα, γιατί είναι εξαιρετικός παίκτης. Είναι παίκτης που μπορεί να συνεισφέρει με 15 γκολ τη σαιζόν, και αν μπορέσει να το κάνει αυτό και βοηθήσουν και οι επιθετικοί μας, τότε θα κερδίσουμε περισσότερους αγώνες.» 

«Η αλήθεια είναι ότι περιμένω να συμβεί αυτό, γιατί ως τώρα έχουν παίξει πολύ καλά, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να μετατρέπουμε αυτές τις ισοπαλίες σε νίκες, γιατί οι τρεις βαθμοί μετράνε. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο που έπαιξε η Liverpool ήταν φανταστικό και ήταν ευχαρίστηση να το παρακολουθώ ,όσο εργαζόμουν, στους εντός έδρας αγώνες. Είμαι σίγουρος ότι με μία καλή απόδοση την Κυριακή θα μπορούσαν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, αν και ο τρόπος της Liverpool είναι και να παίζει καλά και να παίρνει τους τρεις βαθμούς.»

«Θα είναι κάπως δύσκολο βέβαια τώρα αυτό, γιατί μεσοβδόμαδα έπαιξαν στη Μόσχα.Δεν αποκλείω τη Newcastle, για την οποία περιμένω να το παλέψει σκληρά. Ο Rafa τους έχεις οργανώσει καλά- πάντα όπου δούλεψε τα κατάφερνε ,και όλοι οι παίκτες του γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Η Newcastle κέρδισε 3 αγώνες στη σειρά αλλά στη συνέχεια έχασε από την Brighton, οπότε περιμένω να είναι ένας δύσκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες.»

Όταν ρωτήθηκε ποιους θα υποστηρίξει την Κυριακή , ο McDermott παραδέχθηκε ότι είναι διχασμένος. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του περιόδου με τα ασπρόμαυρα- ο γεννημένος στο Kirkby μέσος, είχε παίξει εναντίον των Κόκκινων στον τελικό του FA Cup το 1974. Μετά την επιτυχία που γνώρισε στο Anfield, επέστρεψε στα Βορειοανατολικά για να παίξει στο St James’ Park ,δίπλα στους Kevin Keegan και Peter Beardsley, ενώ αργότερα έγινε assistan manager του Keegan και στη συνέχεια του Kenny Dalglish.

Θεωρεί λοιπόν ότι θα πρέπει να παραμείνει ουδέτερος και παραθέτει τον Kevin Keegan ο οποίος πρόσφατα είπε ότι «αν τον κόψεις στη μέση, από το ένα μέρος θα τρέχει Κόκκινο αίμα και από το άλλο ασπρόμαυρο.» Πιστεύει ότι το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν.

«Ότι κι αν συμβεί δεν θα πηδάω πάνω κάτω στις κερκίδες, από σεβασμό και προς τις δύο ομάδες, καθώς και στην περίπτωση που με παρατηρεί κάποια κάμερα « λέει. «Ελπίζω να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com