Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν μπορεί η Liverpool να είναι όμηρος του Emre Can.»

«Δεν μπορεί η Liverpool να είναι όμηρος του Emre Can.»

Όπως γνωρίζετε ο 23χρονος διεθνής Γερμανός που ήρθε στο Anfield το 2014 από την Bayern Leverkusen έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιο του με τους Κόκκινους. Οι συζητήσεις ανάμεσα στην ομάδα και στον παίκτη συνεχίζονται εδώ και καιρό για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ το πρόσφατο ενδιαφέρον της Juventus γι αυτόν, ατόνησε με την πάροδο του χρόνου.

Ο θρύλος της Liverpool, o John Barnes, πιστεύει ότι οι Κόκκινοι δεν πρέπει να νιώθουν όμηροι στην απόφαση που θα επιλέξει για την καριέρα του ο Γερμανός μέσος.

«Από αυτόν εξαρτάται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο» λέει. «Είναι πολύ εύκολο να λες ‘δώστε του ότι θέλει, αλλιώς θα πάει στη Real Madrid ή στην Barcelona’. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί γιατί πολύ απλά ούτε η Real, ούτε η Barcelona τον θέλουν.»

 

«Πολλοί έλεγαν ότι ο Can δεν ήταν και κανένας φοβερός παίκτης, και ξαφνικά έγινε Pele! Υπήρξε μια εποχή που ο Can δεν ήταν και τόσο φιλικά προσκείμενος στη Liverpool, οπότε γιατί ξαφνικά να αρχίσουμε να λέμε ‘πρέπει να κρατήσουμε τον Emre Can?'»

«Θέλουμε παίκτες οι οποίοι επιθυμούν να παίξουν για τη Liverpool και να μείνουν στη Liverpool. Προφανώς δεν νομίζω ότι αν αποφασίσει να φύγει θα βρει μια καλύτερη ομάδα από τη Liverpool. Αν αποφασίσει να μην υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, τότε δεν θα χάσουν και τον πιο σημαντικό τους παίκτη.»

«Η Liverpool δεν μπορεί να κρατείται όμηρος από οποιονδήποτε παίκτη πιστεύει ότι του αξίζουν εκείνα τα χρήματα που θέλει.» ολοκλήρωσε στην Express Sport.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com