Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οι… επικαλαμίδες του Kent!

Οι… επικαλαμίδες του Kent!

Για την ζωή στη Γερμανία μίλησε ο Ryan Kent. O παίκτης της Liverpool βρήκε νέα «ήθη και έθιμα» στην Γερμανία και τη Freiburg, την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, όμως αυτό που του έκανε έκπληξη περισσότερο απ’ όλα που συνάντησε δεν είναι στα γήπεδα, αλλά στα προπονητικά κέντρα.

«Ένα πράγμα είναι πολύ διαφορετικό εδώ πέρα: Φοράμε επικαλαμίδες στις προπονήσεις!» σχολίασε ο Kent. «Κανείς δεν το κάνει αυτό στην Αγγλία, φοράμε μόνο κάλτσες»

«Αυτό ήταν ήδη ένα μικρό πολιτισμικό σοκ. Αλλά όταν άρχισα να προπονούμαι ήξερα γιατί το κάναμε! Η ένταση στην Freiburg είναι πολύ υψηλή. Εδώ, όλοι είναι στο 100% τους και έτσι στο παιχνίδι πας με ένα καλό συναίσθημα»

«Η εντύπωση μου είναι ότι το περιβάλλον στο Freiburg είναι πολύ χαλαρό» συνέχισε. «Κάποιες φορές καθόμαστε μαζί στον ελεύθερο χρόνο μας, κάποιες φορές πάω για καφέ ή να φάω. Μου αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής. Και επίσης ο καιρός. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το ίδιο τυχεροί στην Αγγλία!»

«Οι συμπαίκτες και προπονητές μου με βοήθησαν πολύ στον ερχομό μου. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα γλωσσικά εμπόδια, ο Caleb Stanko ειδικά με βοηθάει. Στις συναντήσεις της ομάδας κάθεται δίπλα μου και ακόμα την ώρα της προπόνησης με βοηθάει να καταλάβω τα πάντα.»

«Ο Christian Streich μου λέει όσα μπορεί στα Αγγλικά. Αλλά είναι συνέχεια πάνω απ’το κεφάλι μου, οπότε βοηθάνε και οι εκφράσεις και η γλώσσα του σώματος.»

«Η Freiburg και η Liverpool δεν είναι τόσο διαφορετικές» διαπίστωστε ο Kent. «Ίσως γιατί υπάρχει γερμανός κόουτς στη Liverpool, o Jurgn Klopp. Όπως και να χει πρέπει να συνηθίσω το στυλ που προτιμάνε στην Freiburg. To έχω ευχαριστηθεί. Το ότι χάσαμε στο ντεμπούτο μου με τη Leverkusen ήταν κρίμα, αλλά έχω μία αντίληψη του πως πρέπει να δράσω στο παιχνίδι. Και ακόμα κι αν πρέπει να έχω αμυντικό προσανατολισμό στο μυαλό μου όταν δουλεύω, ελπίζω ότι σύντομα θα μπορέσω να αγωνιστώ βασικός» κατέληξε ο νεαρός Άγγλος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com