Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μόνο νίκες θέλει ο Brewster

Μόνο νίκες θέλει ο Brewster

Να συνεχίσει το απόλυτο νικών στην Premier League 2 θέλει η U23 της Liverpool όπως τόνισε ο επιθετικός της ομάδας Rhian Brewster επιβεβαιώνοντας το ρητό πως τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Η ομάδα του Neil Critchley έχει 18 βαθμούς μετά από 6 παιχνίδια και η αυτοπεποίθηση της ομάδας είναι στα ύψη.

« Μπαίνουμε στα παιχνίδια για να δείξουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες και αυτή είναι η σωστή νοοτροπία νομίζω. Έξι στις έξι νίκες. Θέλουμε να κάνουμε το εφτά στα εφτά, οχτώ στα οχτώ διότι έχουμε μία πολύ πολύ ομάδα» είπε ο 17χρονος επιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας προτού μιλήσει για τη μετάβαση από την U18 στην U23.

«Τακτικά η U18 και η U23 είναι ίδιες διότι θέλουν να παίξουν όπως ξέρει η Liverpool. (Liverpool Way). Σωματικά όμως ενώ στην U18 είμαι ένας μεγάλος επιθετικός, στην U23 είμαι μικρότερος παίκτης λόγω των μεγάλων κεντρικών αμυντικών. Είναι πολύ μεγάλο βήμα αλλά το απολαμβάνω.» είπε ο παίκτης που θα εκπροσωπήσει την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελο κάτω των 17 ετών που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες στην Ινδία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com