Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Clemence: «Πρέπει να μονιμοποιηθεί ο Mignolet!»

Clemence: «Πρέπει να μονιμοποιηθεί ο Mignolet!»

Την σκέψη ότι ο Jurgen Klopp πρέπει να μονιμοποιήσει στο βασικό σχήμα των Reds τον Simon Mignolet, χωρίς να αναλώνεται στα rotation, εξέφρασε ο θρυλικός τερματοφύλακας των Reds, Ray Clemence. O Celemnce μίλησε μετά το παιχνίδι της Liverpool με τη Spartak Μόσχας, στο οποίο ο Loris Karius κατηγορείται για αδράνεια στην αντίδρασή του στο φάουλ του Fernando.

«Βρίσκω την κατάσταση στη θέση του τερματοφύλακα περίεργη» είπε ο Clemence. «Νομίζω ότι πρέπει να έχεις έναν νούμερο ένα και ένα δυνατό νούμερο δύο και πρέπει να πάρεις μία απόφαση. Ως μέλος των δύο σέντερ μπακ, πρέπει να ξέρεις ότι ο παίκτης από πίσω σου είναι ικανός να κάνει όσα ζητάει από σένα και μπορεί να κάνει για σένα.»

O θρυλικός Ray Clemence

«Ο Mignolet στο τέλος της σεζόν ειδικά έπαιξε πολύ,πολύ καλά. Άρχισε ΟΚ αυτή τη σεζόν και δεν πρέπει να νιώθει καλά όταν αυτά τα τεράστια παιχνίδια του Champions League έρχονται και δεν παίζει. Το καταλαβαίνω για το Carabao Cup, αλλά στο Champions League όλοι θέλουν να παίζουν. Ο Klopp είπε ότι ο Mignolet είναι το νούμερο ένα του επομένως σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια πρέπει να παίζεις το νούμερο ένα σου!» κατέληξε ο Clemence.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com