Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα αγωνιστεί παραμονή Χριστουγέννων η Liverpool;

Θα αγωνιστεί παραμονή Χριστουγέννων η Liverpool;

Οι οπαδοί της Liverpool θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν από το Λονδίνο το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων του 2017, αν το προ ολίγων ωρών δημοσίευμα της Daily Star ευσταθεί.

Η εν λόγω εφημερίδα ισχυρίζεται ότι το τα στελέχη του Sky Sports έχουν ήδη αποφασίσει αλλάξουν την ώρα μετάδοσης του Arsenal-Liverpool από τις 23 στις 24 Δεκέμβρη στις 18.00 ώρα Ελλάδας.

Αξίζει να ειπωθεί ότι η τελευταία φορά που ένα τόσο εμπορικό παιχνίδι μεταξύ αγγλικών ομάδων έγινε παραμονή Χριστουγέννων ήταν το 1995, μεταξύ της Leeds και της Manchester United.

Αποτέλεσμα εικόνας για liverpool swansea

Σύμφωνα με την Echo, η ομάδα μας δεν είναι θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και θα επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με το Sky Sports με την ελπίδα να αλλάξει η σημερινή απόφαση των στελεχών του καναλιού -αν αληθεύουν τα λεγόμενα της  Daily Star πάντα-. όμως ο δημοσιογράφος της Star, Jack Staplehurst, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ειλημμένη απόφαση και ότι το Sky Sports έχει τον πρώτο λόγο ώστε να επιβληθεί η θέλησή του και οι αγώνες να διεξαχθούν στις ημερομηνίες που επιθυμεί.

Αν η αλλαγή ημερομηνίας κατοχυρωθεί, αυτό θα σημάνει την αλλαγή ώρας ή ημέρας και του παιχνιδιού στο Anfield με τη Swansea για τη Boxing Day.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com