Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Oι βαθμολογίες της Μόσχας

Oι βαθμολογίες της Μόσχας

Άλλη μία χαμένη ευκαιρία για τους Reds να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στη φετινή φάση των ομίλων του UEFA Champions League. H ομάδα του Jurgen Klopp κυριάρχησε αλλά για άλλη μια φορά δεν ήταν αποτελεσματική, μένοντας στην δεύτερη της ισοπαλία. Πάμε όμως να δούμε πως κινήθηκαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην αποψινή αναμέτρηση.

Loris Karius 5

Υοu only had one job, Loris. Οι φορές που ο Γερμανός κλήθηκε να δράσει στο αποψινό παιχνίδι μετρήθηκαν στα δάχτυλα του ενός χεριού και στη μία απ’αυτές τις ευκαιρίες δέχτηκε το απευθείας φάουλ του Fernando. Η μπάλα πήγε στο κέντρο και ακόμα και αν δεν είχε ιδανική οπτική λόγω του τείχους, μάλλον έπρεπε να αντιδράσει καλύτερα.

Trent Alexander-Arnold 8,5

Πάρα πολύ καλός ο Trent στην σημερινή αναμέτρηση. Αρκετά καλές συνεργασίες με τον Salah, σπάνια απειλήθηκε και γενικότερα περισσότερο των αισθάνθηκαν οι Ρώσοι στην δικιά τους άμυνα παρά το αντίθετο.

Joel Matip 8

Αρκετά ήσυχη η βραδιά του Joel Matip, δεν έκανε λάθη στις λίγες φορές που χρειάστηκε να επέμβει και βοήθησε και στο να ανεβεί η μπάλα μπροστά. Καλό παιχνίδι για τον Καμερουνέζο.

Dejan Lovren 9.5

Δύσκολα να μπει δεκάρι, αλλά η εμφάνιση του Lovren ήταν (ασυνήθιστα για αυτόν) αψεγάδιαστη. Αποφασιστικός στις βαθιές μπαλιές των Ρώσων, προσπάθησε μπροστά και γενικότερα ήταν απ’τους καλύτερους του γηπέδου. Το κακό με τον Κροάτη είναι ότι αυτή η εμφάνιση αποτελεί την εξαίρεση παρά τον κανόνα.

Alberto Moreno 8

O αναγεννημένος Moreno συνεχίζει στα καλά στάνταρ του. Μόνιμη πηγή κινδύνων μπροστά, οκ στα αμυντικά του καθήκοντα, έλειψε βέβαια το κάτι παραπάνω στην επίθεση για να επιστεγαστεί η καλή συνεργασία του με τον Sadio Mane και τον Philippe Coutinho.

Jordan Henderson 6.5

Kάποια καλά στοιχεία επιθετικά, αλλά του έλειπε η ουσία. Αμυντικά δεν έκανε λάθη και ήταν στη θέση του, όμως η ομάδα θέλει μεγαλύτερη ουσία στην επίθεση από τον Hendo, ο οποίος δουλεύει σκληρά και δοκιμάζει αρκετές μπαλιές, οι οποίες όμως δεν είναι πάντα οι καλύτερες δυνατές. Σίγουρα πιο ανεβασμένος στα τελευταία 2 παιχνίδια από την αρχή της σεζόν.

Emre Can 5,5

Άλλη μία μέτρια προς κακή εμφάνιση για τον Emre Can τις τελευταίες. Ο Γερμανός «χαρίζει» την μπάλα στην φάση που γίνεται το φάουλ του 1-0 των Ρώσων, δεν πατάει καλά στο γήπεδο και γενικότερα περιμένει πολλά περισσότερα από αυτόν η ομάδα. Ο Emre δείχνει να κάνει κοιλιά μέσα στον Σεπτέμβρη μετά από μία εξαιρετικότατη αρχή στη σεζόν

Philippe Coutinho 9

More of the same, please. O Βραζιλιάνος ήταν πάλι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου δημιουργικά. Σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης, ήταν διαρκής πηγή κινδύνου και δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό. Έκανε το φάουλ που άνοιξε το σκορ, με τις απόψεις βέβαια να διίστανται για το αν υπήρχε όντως επαφή που να δικαιολογεί τον καταλογισμό του φάουλ.

Mohamed Salah 6,5

Ο κλασικός Salah που όλοι αγαπάμε και μισούμε ταυτόχρονα. Μία διαρκής ανακατωσούρα για την αντίπαλη άμυνα, προσπάθησε, χώθηκε στις φάσεις, παραλίγο να κερδίσει και ένα πέναλτι, όμως στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι η τεράστια χαμένη ευκαιρία στο φινάλε της αναμέτρησης και το απίστευτο χαμένο σουτ του σε κενό τέρμα, που ακόμα κι αν σφυρίχτηκε το οφσάιντ στον Mane, απλά δεν χάνεται.

Sadio Mane 7

Για άλλη μια φορά επικίνδυνος, όπως πάντα. Ο Sadio Mane, προσπάθησε, δεν απείλησε πολύ, όμως έκανε το εξαιρετικό 1-2 με τον Philippe Coutinho στην φάση της ισοφάρισης. Θα μπορούσε να είχε μείνει παραπάνω στον αγώνα, εκτός κι αν είχε κάποιο θέμα που ξέρει ο Klopp και δεν έχουμε μάθει ακόμα εμείς.

Roberto Firmino 5

Εκνευριστικά μέτριος για άλλο ένα παιχνίδι ο Firmino. Αρκετές φορές βρέθηκε με αξιώσεις κοντά στο τέρμα και όλες τις φορές δεν κατάφερε να σκοράρει ή να απειλήσει ουσιαστικά τους τερματοφύλακες της Spartak. Δεν διανύει το καλύτερο του διάστημα ούτε αυτός.

Daniel Sturridge 5

Ούτε σήμερα κατάφερε να εκατοστήσει τα τέρματά του με την Liverpool! Μπήκε μέσα για να αλλάξει την ροή της αναμέτρησης, βρέθηκε πολλές φορές σε θέσεις από τις οποίες συνήθως δεν συγχωρεί, αλλά τελικά μηδέν εις το πηλίκο.

Gini Wijnaldum 6

Μπήκε και δεν ήταν κακός. Δεν ήταν όμως και τίποτα ιδιαίτερο. Δεν έκανε τελικά την διαφορά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com