Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευμένοι, άλλα ήμασταν καλύτεροι σύμφωνα με τον Klopp

Απογοητευμένοι, άλλα ήμασταν καλύτεροι σύμφωνα με τον Klopp

Ο Jurgen Klopp στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στη Μόσχα δήλωσε απογοητευμένος για την απώλεια δύο βαθμών, σε συνδυασμό με την απόλυτη κυριαρχία της Liverpool.

Παραταύτα, ανέφερε ότι είναι αισιόδοξος για την πρόκριση των Reds στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά και κομμάτι-κομμάτι οι δηλώσεις του Γερμανού:

  • Για το αν είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα…

«Φυσικά. Όπως έχω ήδη πει μερικές φορές, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε η πιο τυχερή ομάδα στον κόσμο, δεν μας έρχονται εύκολα τα πράγματα. Τα πήγαμε καλά στη δημιουργία φάσεων κόντρα σε μία ομάδα που λειτούργησε με αμυντικό προσανατολισμό. Δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν πολλές ευκαιρίες: Το φάουλ με το οποίο σκόραραν δεν ήταν, δε γίνεται να το αλλάξουμε αυτό. Στην άμυνα, αν κερδίσεις καθαρά τη μπάλα και μετά σφυρίξει ο διαιτητής είναι δύσκολο, όμως ήταν μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Ισοφαρίσαμε και μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις, αυτό είναι το τρελό. Κάναμε αρκετά, και είχαμε 4 ή 5 καθαρές ευκαιρίες, και αυτό είναι απογοητευτικό, όμως έτσι έχουν τα πράγματα. Στους ομίλους του Champions League ο μόνος σου στόχος είναι να περάσεις στην επόμενη φάση, και αυτό είναι ακόμα πιθανό για μας. Τώρα γνωρίζουμε περισσότερα για δύο από τους αντιπάλους μας σε αυτόν τον όμιλο και μπορούσαμε να κερδίσουμε και τις δύο ομάδες, αλλά δεν το κάναμε. Στο τέλος η ευθύνη είναι πάντα δική μας, όμως συνεχίζουμε. Είδα πολλά καλά πράγματα απόψε, δεν ήταν τέλειο παιχνίδι, όμως έγιναν πολλά καλά.»

  • Για το ότι ξεκίνησε βασικούς τους Coutinho, Firmino, Salah και Mane μαζί:

«Για το επόμενο παιχνίδι, θα πρέπει να δούμε πώς είναι οι παίκτες, αφού αποβιβαστούμε από το αεροπλάνο, όμως είναι καλό να έχεις όλους αυτούς τους παίκτες στη διάθεσή σου. Δεν είναι ότι τους βάζεις μαζί στην ενδεκάδα και μετά ελπίζεις να γίνει κάτι, όλοι χρειάζονται ρυθμό, χρειάζονται να είναι σε καλή κατάσταση και όλα αυτά. Ήταν πολύ έντονο παιχνίδι. Για μένα το θέμα δεν είναι ποτέ τα ονόματα, το θέμα είναι πάντα το πώς μπορούμε να αποδώσουμε, και σε κάποιες στιγμές αποδώσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, ενώ σε άλλες στιγμές όχι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έτσι πάει – πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να δημιουργούμε, να προστατεύουμε, να αμυνόμαστε και μετά να σκοράρουμε. Προφανώς δε σκοράραμε πολύ απόψε, όμως ας συνεχίσουμε.»

Αποτέλεσμα εικόνας για Spartak Moscow vs Liverpool

  • Για τους λόγους που η Liverpool δε μπόρεσε να σκοράρει δεύτερη φορά:

«Διότι δεν το κάναμε. Το γιατί δε σκοράραμε είναι μία πολύ καλή ερώτηση, είναι μία μεγάλη ερώτηση. Οπότε, (δε σκοράραμε) διότι ήμασταν άτυχοι σε μία φάση, λόγω καλών αποκρούσεων του τερματοφύλακα, είδα πολύ καλές αποκρούσεις και από τους δύο, και επίσης γιατί πήραμε κακές αποφάσεις την κρίσιμη στιγμή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όμως ξανά, όπως είπα και πριν, ο μόνος τρόπος για να το αλλάξεις πραγματικά είναι να το κάνεις ξανά, και ξανά και ξανά – και αυτό είναι που θα κάνουμε.»

  • Για το αν έχει δει αρκετά πράγματα στα δύο πρώτα παιχνίδια της φάσης των ομίλων που να τον κάνουν να έχει αυτοπεποίθηση για την πρόκριση της ομάδας μας στην επόμενη φάση…

«Ναι, φυσικά και έχω δει αρκετά. Τώρα ξέρουμε περισσότερα πράγματα για τις δύο ομάδες, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια. Ξέρουμε ότι η Μόσχα είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών απόψε, σίγουρα ο Quincy Promes θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι, και μερικοί ακόμα παίκτες, πολύ καλοί παίκτες, συνεπώς αυτό (οι επιστροφές παικτών) θα αλλάξει το παιχνίδι τους επίσης. Όμως τι είναι η αυτοπεποίθηση; Στο ποδόσφαιρο δε μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Ναι, είμαστε αρκετά δυνατοί για να προκριθούμε, όμως πρέπει να το κάνουμε: Όταν η πόρτα είναι ανοιχτή, πρέπει να περπατήσεις μέχρι να περάσεις από μπροστά της και η πόρτα τώρα δεν είναι ανοιχτή, και το μόνο που μπορούμε είναι να δούμε λίγο φως πίσω της. Όμως θα είμαστε έτοιμοι να ‘περάσουμε αυτή την πόρτα’ διότι τα αγόρια δουλεύουν πολύ σκληρά. Μπορεί κανείς να δει ότι το θέλουν πολύ. Αυτή τη στιγμή, όπως είπα… δεν είναι ότι γίνεται μία σέντρα και μετά μπορούμε να σουτάρουμε σε ένα σημείο, και ότι μετά η μπάλα αλλάζει πορεία και πηγαίνει σε ένα άλλο σημείο… μερικές φορές αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις. Μείνε ήρεμος, συνέχισε, δούλεψε σκληρά και θα πετύχεις στο τέλος.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com