Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα (χ)άλασε μόνη της!

Τα (χ)άλασε μόνη της!

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε απόλυτα και δέχθηκε μόλις 2 σουτ σε 98′ αγώνα η Liverpool πλήρωσε τα τελειώματα αλλά και τις κακές της τελικές πάσες και έμεινε στο 1-1 στη Μόσχα απέναντι στη Spartak βλέποντας τη Σεβίλλη να προελαύνει του ομίλου μετά τη νίκη της με 3-0 απέναντι στη Maribor. Το ματς:

Α Ημίχρονο:

Απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο ήταν η Liverpool με τη Spartak να παρατάσσεται με ένα 5-4-1 και να έχει ξεκάθαρο σχέδιο στο παιχνίδι. Η Liverpool απείλησε στο 12′ για πρώτη φορά με τον Trent να σουτάρει χαμηλά άουτ μετά από τη συνεργασία με τον Salah. Ο Αιγύπτιος στο 15′ σούταρε αδύναμα πάνω στον Rebrov μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Henderson και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Rebrov απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Firmino. Στο 23′ η Liverpool βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ από τη μία και μοναδική τελική προσπάθεια των πρωταθλητών Ρωσίας στο πρώτο μέρος καθώς η πίεση της ομάδας του Klopp δεν τους επέτρεψε να έχουν ιδιαίτερες βλέψεις επιθετικά. Ο Fernando με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Karius και έκανε το 1-0. Ο Mane έψαξε την αντίδραση άμεσα αλλά το αδύναμο σουτ ρου πήγε στην αγκαλιά του Rebrov, ο οποίος όμως δεν είχε απάντηση στο εξαιρετικό πλασέ του Coutinho από αριστερά μετά από συνεργασία του με τον Mane. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση του ημιχρόνου σε ένα πρώτο μέρος που είχε σχετικά καλό ρυθμό.

Β Ημίχρονο:

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ασφαλώς λιγότερο καλό από ρυθμό. Ο Coutinho άγγιξε το γκολ στο 53′ με το απευθείας φάουλ του να διώχνει χαμηλά στη γωνία ο Rebrov. Ο Eschenko στο 55′ σούταρε με δύναμη αλλά ο Karius είχε απάντηση σε κόρνερ. Μέχρι το 70ο λεπτό το παιχνίδι δεν είχε φάση και ο μέτριος για ακόμη ένα ματς Firmino σούταρε άουτ από το ημικύκλιο Και Αφού λίγα δεύτερα πριν καλό σουτ του ΤΑΑ πήγε άουτ. Στο 86′ ο Sturridge σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία με πλασέ ψηλά στην κίνηση από σέντρα του Hendo ενώ ήταν ανενόχλητος. Στο 96′ ο Selukhov (που αντικατέστησε τον τραυματία Rebrov) εξ’επαφής έδιωξε την κεφαλιά του Salah σε μια ακόμη σπουδαία φάση που η ομάδα μας δε κούνησε το δίχτυ. Το 1-1 δεν άλλαξε και η Liverpool χρειάζεται 6 πόντους απέναντι στη Maribor και κυρίως να τελειώνει περισσότερες από τις φάσεις που φτιάχνει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com