Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Μπορούμε και καλύτερα στην U23»!

«Μπορούμε και καλύτερα στην U23»!

O Neil Critchley μίλησε στο επίσημο site της ομάδας για τον Harry Wilson, και την πορεία της ομάδας του. Για τον πρώτο ήταν γεμάτος επαίνους για το hat trick που πέτυχε στα πρώτα 45 λεπτά με αντίπαλο την Tottenham.

«Ο Harry ήταν μια πραγματικά επιθετική απειλή για τους αντίπαλους,» είπε, «και ήταν υπέροχο να τον βλέπεις να πετυχαίνει το hat -trick. Το πρώτο γκολ που πέτυχε, η κεφαλιά του, μπορεί να σας φαίνεται εύκολη, αλλά ήταν μια δύσκολη κεφαλιά.«

«Στο ημίχρονο πάντως του είπαμε ότι παρ’ όλο που είχε σημειώσει ήδη 3 τέρματα δεν θα έπρεπε να θεωρήσει τη δουλειά του ολοκληρωμένη, και νομίζω ότι στη συνέχεια κατάφερε να συνεισφέρει αποτελεσματικά στην ομάδα, ιδίως στον αμυντικό τομέα.Σε σχέση με την περσινή σαιζόν αυτός ο τομέας στο παιχνίδι του, παρουσιάζει βελτίωση

Με τη νίκη εναντίον των Spurs η ομάδα Κάτω των 23 ήδη καμαρώνει για 6 νίκες στην Premier League 2. O Chritchley όμως δεν επαναπαύεται -παρ’ όλη την φανερή του ικανοποίηση, και πιστεύει ότι υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια βελτίωσης.

Masterson και Critchley

«Δεν είμαστε και στην καλύτερη μέρα μας .» είπε. «Προφανώς πετύχαμε μερικά εκπληκτικά γκολ και οι πάσες μας κατά περιόδους ήταν πολύ καλές, αλλά γενικά υπήρξαμε κάπως νωθροί στην ανάπτυξη μας. Αρχίσαμε όπως νιώθει κάποιος όταν το σπίτι του έπιασε φωτιά, αλλά μετά το 2-0, το οποίο έγινε υπερβολικά γρήγορα, τραβήξαμε το πόδι μας από το πετάλι με αποτέλεσμα η Tottenham να μας τιμωρήσει.»

«Ανταποκριθήκαμε πάντως καλά στη συνέχεια. Σαν προπονητής πάντως δεν ένιωσα άνετα σε καμιά περίοδο του αγώνα. Ας μην ξεχνάμε πάντως ότι ήταν ο 2ος αγώνας μας σε 5 μέρες και οι παίκτες ένιωσαν κάποια κούραση, η οποία μας ήταν ορατή ιδίως προς το τέλος του παιχνιδιού.»

«Πάντα ελέγχουμε τα περιθώρια μας για βελτίωση και το επόμενο βήμα γι’ αυτούς τους παίκτες είναι παίξουν στην πρώτη ομάδα της Liverpool, οπότε προσπαθούμε να τους αντιγράψουμε όσο καλύτερα γίνεται. Σίγουρα όμως δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να παίζεις σε αυτό το απίστευτο γήπεδο του Anfield, Παρασκευή βράδυ, υπό το φως των προβολέων. Δεν γίνεται καλύτερα.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com