Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σκόραρα μπροστά στο Kop, και ένιωσα υπέροχα!»

«Σκόραρα μπροστά στο Kop, και ένιωσα υπέροχα!»

Αυτό είπε ο Rhian Brewster για το γκολ που πέτυχε στη νίκη της Under 23 εναντίον της Tottenham την Παρασκευή το βράδυ με 4-2. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του 17χρονου στο χλοοτάπητα του Anfield- με μία καλά ζυγισμένη μπαλιά πάνω από τον τερματοφύλακα των Πετεινών.

«Ήταν υπέροχο παιχνίδι και νομίζω ότι στο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κερδίζουμε με 4-0 ή 5-0.» δήλωσε ο νεαρός. «Κατάφεραν βέβαια να μειώσουν σε 2-1 με πέναλτι που δεν νομίζω ότι ήταν και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν με ένα πραγματικά ωραίο γκολ. Στο τέλος όμως καταφέραμε να πάρουμε μία μάλλον άνετη νίκη.»

«Ένιωσα υπέροχα παίζοντας στο Anfield, και ειδικά όταν σκόραρα μπροστά στο Kop, και θέλω στο μέλλον να ξαναζήσω τέτοιες στιγμές.»

Ο Brewster πέτυχε το τέρμα του νωρίς στο 2ο ημίχρονο (στο 51′) όταν έτρεξε για να προλάβει την πάσα του Lloyd Jones, και στη συνέχεια πέρασε το σουτ του έξυπνα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο επιθετικός των Κόκκινων δήλωσε πάντως ότι στις προπονήσεις έχουν δουλέψει πολύ σε τέτοιου είδους τακτικές και ήταν πολύ καλό που τους «βγήκε» στη διάρκεια του αγώνα.

«Στο ημίχρονο είχαμε συζητήσει ήδη για το πως μπορούσα να βγαίνω από πίσω τους σε περισσότερες φάσεις.Ο Lloyd με βρήκε λοιπόν με μία υπέροχη μπαλιά και με το που ‘τσίμπησα’ την μπάλα, είδα με την άκρη του ματιού μου τον τερματοφύλακα τους εκτός θέσης , και του την πέρασα από πάνω. Έχουμε προσπαθήσει να το πετύχουμε αρκετές φορές αυτό στην προπόνηση όπως και κάθε είδους τελειώματα φάσεων.»

Ο παίκτης εξήγησε επίσης ότι το επιτελείο στην Ακαδημία τους εμπιστεύεται και τους δίνει αυτοπεποίθηση σε κάθε τους προσπάθεια.

«Το απολαμβάνω.» είπε. «Είμαι από τους πιο μικρούς και πάντα παίζω εναντίον αμυντικών που είναι πιο μεγαλόσωμοι από μένα, οπότε είναι μια αληθινή εμπειρία να το ζεις. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά ως ομάδα- ήδη μετράμε 6 νίκες, και ίσως να καταφέρουμε να τις κάνουμε 7, 8 ή 10, οπότε θα δούμε στη συνέχεια πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε.»

Για τον Harry Wilson είπε: «Είναι πολύ καλό που τον έχω συμπαίκτη.Προπονείται και στο Melwood οπότε έχει και τις εμπειρίες της προπόνησης με την πρώτη ομάδα. Στο ημίχρονο του είπα ότι δεν ξέρω αν το πρόσεξε αλλά είχε πετύχει hat- trick από το α’ ημίχρονο, και έβαλε τα γέλια.»

«Ήταν φοβερό hat-trick πάντως!» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com