Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mignolet: «Βήμα μπροστά η νίκη απέναντι στην Leicester»

Mignolet: «Βήμα μπροστά η νίκη απέναντι στην Leicester»

Ο Simon Mignolet ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής νίκης απέναντι στην Leicester, με τον Βέλγο πορτιέρο να αρνείται στον Jamie Vardy να σκοράρει από την άσπρη βούλα, κρατώντας το προβάδισμα για τους Reds στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα. Ο ίδιος, μιλώντας στο liverpoolfc.com, αναγνώρισε την ώθηση που πήρε η ομάδα μετά από την χθεσινή νίκη ναι τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, ενώ μίλησε και για το εξαιρετικό τέρμα του Coutinho.

«Πάντα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ταξίδι, ιδίως για εμάς, αλλά πιστεύω πως το σημερινό αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για να προχωρήσουμε μπροστά. Έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες και το κάναμε, κι επίσης ο τρόπος με τον οποίο πήραμε την νίκη (ήταν σημαντικός). Δείξαμε χαρακτήρα, παλέψαμε σκληρά και πιστεύω πως είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά» 

Για τον Coutinho: «Πάντα μπορεί να κάνει κάτι μαγικό. Ήμουν ακριβώς πίσω από το φάουλ και την στιγμή που η μπάλα έφυγε από το πόδι του το ήξερα ότι θα πήγαινε μέσα. Το κάνει συχνά στην προπόνηση κι ευτυχώς απέδωσε σήμερα» 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com