Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keita για Γενάρη; Η Besiktas ίσως βοηθήσει!

Keita για Γενάρη; Η Besiktas ίσως βοηθήσει!

Είναι γνωστό και επίσημο ότι ο Naby Keita θα είναι παίκτης της Liverpool από το επόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα της Λειψίας τα έχει βρει σε όλα για τους Reds και η συμφωνία έχει ανακοινωθεί και από τις δύο πλευρές.

Όμως τι θα γίνει αν η Liverpool δεν μπορεί να περιμένει τον Keita για τόσο πολύ; Σίγουρα ο Klopp θα ήθελε τον μέσο από την Γουινέα άμεσα στην ομάδα του, παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να συμβιβαστεί με την μέση λύση της αγοράς τώρα για έναν χρόνο μετά. Η Λειψία δεν πουλάει γιατί θέλει να είναι ανταγωνιστική στο Champions League και ίσως το αποτέλεσμα της Τρίτης, στο παιχνίδι της RB Leipzig με τη Besiktas, ίσως κρίνει πολλά για μία πιθανή πρώιμη απόκτηση του Αφρικανού. Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Lee Price.

«Το είχα πει και τον Ιούνιο ότι ο Keita τα είχε βρει σε όλα με τη Liverpool – και τώρα υπάρχει μία ευκαιρία να έρθει νωρίτερα, δηλαδή τον Ιανουάριο» δήλωσε ο Price στην Daily Express.

«Αρχικά, μην πάρετε φόρα – για την ώρα είναι μία μικρή – αλλά υπαρκτή – πιθανότητα. Δεν υπάρχουν συμφωνίες για αυτό, πέρα από τη γνωστή περί μετακίνησής του το επόμενο καλοκαίρι. Αλλά πάντα υπάρχει η συζήτηση, ότι ανάλογα με την πορεία της Λειψίας σε Bundesliga και Champions League, η Liverpool θα μπορούσε να δώσει ένα έξτρα ποσό και να τον αποκτήσει ακόμα πιο νωρίς»

«Αν η Λειψία χάσει την Τρίτη, να περιμένετε την Liverpool να ξεκινήσει και άλλες κουβέντες με τους Γερμανούς για αυτό το ενδεχόμενο, ώστε να κλείσει μία συμφωνία. Μία νίκη, από την άλλη, θα βλάψει σημαντικά τις όποιες πιθανότητες αυτού του σεναρίου, μιας και έτσι η Λειψία θα καίγεται να κρατήσει έναν απ’τους αστέρες της» κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com