Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιτέλους νίκη το Σεπτέμβρη!

Επιτέλους νίκη το Σεπτέμβρη!

Νίκη της Liverpool στην έδρα της Leicester

Σε ένα πραγματικά επεισοδιακό ματς η Liverpool πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 2-3 στο King Power Stadium και πρώτη το Σεπτέμβριο στην πέμπτη της προσπάθεια ! Η Liverpool αντιμετώπισε μία από τις πλέον κάκιστες διαιτησίες του φετινού πρωταθλήματος ωστόσο πάλεψε και με ήρωα τον Mignolet κράτησε μία σπουδαία νίκη! Εξαιρετικοί Matip και Henderson, πολυτιμότερος ο Coutinho!

 
Το ματς
Α Ημίχρονο:
Επεισοδιακό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Η Leicester απείλησε πρώτη στο πεντάλεπτο με το πλαϊνό τετ α τετ του Vardy, το οποίο έσωσε ο Mignolet και ο Okazaki αστόχησε στο rebound. Ο Can σημάδεψε το στύλο μετά από πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής και ο Salah σε ανυπεράσπιστη εστία δεν σκόραρε στην επαναφορά. Στο 16′ ο Αιγύπτιος άνοιξε όμως το σκορ με πολύ ωραία κεφαλιά

To φάουλ του Coutinho και η μπάλα στα δίχτυα της Leicester.
To φάουλ του Coutinho και η μπάλα στα δίχτυα της Leicester.

στο δεύτερο δοκάρι από σέντρα ακριβείας του Coutinho. Ο Βραζιλιάνος από δημιουργός έγινε εκτελεστής στο 23′ που με το δικό του trademark φάουλ σκόραρε με φανταστικό τρόπο το πρώτο του φετινό γκολ και το δεύτερο της Liverpool στο απόγευμα. Έκτοτε ο Coutinho άγγιξε το δεύτερο του γκολ αλλά δεν συνάντησε τη σέντρα του Firmino και το ματς έγινε επεισοδιακό στις καθυστερήσεις. Ο Vardy πήρε ανύπαρκτο φαουλ στη γραμμή της περιοχής και ο Mignolet έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Maguire. Ωστόσο στο κόρνερ ο Okazaki κάνει επιθετικό φάουλ στον Mignolet η μπάλα κολλάει φθάνει στον Ιάπωνα που σκόραρε αντικανονικά στη λήξη του ημιχρόνου.

 
Β Ημίχρονο:
Η πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν στο 57′ με τον Can να στέλνει άουτ με κεφαλιά τη μπάλα από εξαιρετική σέντρα του Henderson. Στο 67′ σε κόντρα επίθεση ο Sturridge είδε τον Henderson που πλάσαρε για το 1-3. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Vardy από θέση οφσάιντ πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Mignolet στο σουτ του Gray. Τρία λεπτά μετά ο Simon βρίσκει τη μπάλα σε προσπάθεια απομάκρυνσης βρήκε και το Vardy και ο Taylor έδωσε πέναλτι. Ο Mignolet όμως έσωσε τη Liverpool με δυνατή επέμβαση στο δυνατό πέναλτι του Vardy. Ο Sturridge απείλησε με ένα καλό σουτ που πήγε άουτ και το ματς έληξε με σπουδαίο διπλό μετά το Δεκέμβριο του 2014 στο γήπεδο αυτό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com