Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hendo: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος!»

Hendo: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος!»

Στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα όταν το παιχνίδι έμοιαζε να στραβώνει στάθηκε ο Jordan Henderson. Ο αρχηγός των Reds έκανε το καλύτερο παιχνίδι του εδώ και πολύ καιρό, βοηθώντας τα μέγιστα στον χώρο του κέντρου, κερδίζοντας μονομαχίες και σκοράροντας και το τρίτο γκολ της ομάδας, το οποίο τελικά έκανε τη διαφορά στον αγώνα.

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος και δείξαμε φοβερό χαρακτήρα για να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα, αλλά σίγουρα απόψε ήταν μία βελτίωση» σχολίασε στο BT Sport o Hendo.

«Νομίζω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αμυνθήκαμε καλά και προφανώς ο Si[mon Mignolet] έκανε φανταστική επέμβαση στο πέναλτι. Παίξαμε κατά διαστήματα φοβερό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο μέρος με τα δύο γκολ. Συνολικά είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα και απ’την εμφάνιση και κοιτάμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι. Είναι σύντομα οπότε πρέπει να ετοιμαστούμε για άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι»

«Θα μας δώσει την απραίτητη αυτοπεποίθηση προχωρώντας μπροστά και ελπίζουμε να συνεχίζουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε παιχνίδια.» τόνισε ο Henderson, ο οποίος στάθηκε και στον Coutinho, τον σκόρερ του 2ου γκολ και δημιουργό του 1ου.

«Είναι φανταστικός παίκτης» είπε ο Hendo. «Παράγει μαγικές στιγμές σε κρίσιμα σημεία και το είδαμε και απόψε. Ήταν φοβερός μεσοβδόμαδα και γενικότερα απ’ όταν επέστρεψε και ελπίζουμε να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com