Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήταν σίγουροι για τον Coutinho!

Ήταν σίγουροι για τον Coutinho!

Πολλές αναφορές για το καλοκαιρινό θρίλερ του ενδιαφέροντος της Barcelona για τον Βραζιλιάνο παίκτη των Κόκκινων βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας- που αναφέρουν όλες τους ως κύρια πηγή τους το Der Spiegel!

Σύμφωνα με αυτές η διοίκηση των Κόκκινων δεν απαίτησε ποτέ 200 εκατομμύρια ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ,γιατί πολύ απλά δεν ήθελε να τον πουλήσει!

Αναφέρεται μάλιστα ότι οι Καταλανοί προσπάθησαν να διαπραγματευθούν με τον παίκτη πίσω από τις πλάτες των Κόκκινων, παρ’ όλο που ο Michael Edwards σε mail του στον Oscar Grau -εκτελεστικό διευθυντή της Barcelona, του δήλωσε ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση!

O Michael Edwards

Ακόμα κι όταν η Barcelona αύξησε την προσφορά της στα 130 εκατομμύρια ευρώ, ο Edwards έστειλε και πάλι mail στον Grau στο οποίο έλεγε: «Ευγενικά απαιτώ από σας να σταματήσετε δημόσια και ιδιωτικά να βασανίζετε τον Coutinho. Κανένα ποσό δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφαση μας

 

Tο Football Leaks μάλιστα παραθέτοντας ως πηγή κι αυτό το Der Spiegel, αναφέρει ότι η διοίκηση της Barcelona ήταν τόσο σίγουρη για τη μεταγραφή αυτή, ώστε είχαν ετοιμάσει ήδη συμβόλαιο 20 σελίδων για τον παίκτη- τον οποίον θα παρουσίαζαν στο Camp Nou στις 31 Αυγούστου.

Ο ατζέντης του παίκτη θα έπαιρνε 10 εκατομμύρια ευρώ, αν κατάφερνε να κλείσει όμως τη μεταγραφή κάτω από τα 100 εκατομμύρια.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com