Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε ένα μήνα, θα τα πούμε…

Σε ένα μήνα, θα τα πούμε…

Οι χειρότεροί μου είναι οι «σασταλεγάκηδες». Αυτοί που περιμένουν να χάσει η (οποιαδήποτε) ομάδα για να κοκορεύονται στο Facebook και τους φανταστικούς τους φίλους «εεε μ@@@ες εγώ σας τα έλεγα, ο Γερμανός διαφημιστής δεν κάνει». Όποιος βλέπει και ξέρει ποδόσφαιρο έβλεπε από το καλοκαίρι που είναι το πρόβλημα και γιατί αυτή η ομάδα δεν δύναται έτσι όπως είναι χτισμένη να παίρνει αποτελέσματα από την άμυνα.

Δεν χρειάζεται ούτε να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, ούτε να παρακαλάτε να χάσει η Liverpool για να πουλήσετε μούρη, απλή λογική είναι, δεν υπάρχει αμυντική λειτουργία της ομάδας. Δεν έχουμε χαφ. Ο Henderson δεν κάνει, οι αμυντικοί είναι κατώτερου επιπέδου, ο Ox είναι όπως τον περιμέναμε, και ο Henderson δεν κάνει.

Είδα την ομάδα με την Sevilla, την Burnley και την Leicester σήμερα, δεν έγραψα λέξη, κυρίως γιατί είχα ξενερώσει. Ωστόσο, θα σας πω κάτι. Όσοι βρίζετε και χλευάζετε τον Klopp, κρύφτε λόγια. Αυτή η ομάδα σε ένα μήνα από σήμερα, και με την μεσολάβηση της διακοπής σε 10 μέρες, μπορεί να παίξει υπερποδόσφαιρο. Εκτός τόπου και χρόνου; το δέχομαι.

Ο προπονητής φταίει για πολλά. Φταίει που δεν αποκτήθηκαν οι παίκτες που ήταν απαραίτητοι φταίει για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, φταίει που δεν κάνει ορθολογικές επιλογές για την ενδεκάδα. Ο προπονητής όμως, δεν παίζει. Δεν μπορεί να βάλει το πέναλτι και τις πόσες τελικές με την Sevilla γκολ, δεν μπορεί να το κάνει ούτε με την Burnley και σαφώς δεν μπορεί να κατεβάσει πλήρη σύνθεση σε ένα ματς σαν το χθεσινό.

Και να δεχτώ, η ομάδα χθες ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν ήταν καλή, αλλά σας κάνω μία ερώτηση, αν βλέπατε τα παιχνίδια με την Burnley και την Sevilla και κάποιος σας έλεγε ότι έχει αφαιρέσει τα γκολ από το video, τι σκορ θα λέγατε ότι είχαν τα ματς; Παίξαμε μήπως άσχημα; Δεν δημιουργήσαμε, δεν χάσαμε πόσες ευκαιρίες; Τι να κάνει ο Klopp δηλαδή; Να βάλει την μπάλα γκολ; Όταν μία ομάδα σε ένα παιχνίδι βγάζει πάνω από 30 τελικές, όταν μία ομάδα σε 3 παιχνίδια βγάζει 84 τελικές και έχει 3 γκολ, δεν φταίει ο προπονητής ρε μάγκες, σόρρυ.

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω από ονόματα, ούτε έχω συμπάθειες και αντιπάθειες, κρίνω ότι βλέπω, και αυτό που βλέπω από το παιχνίδι με την City και έπειτα, εμένα μου αρέσει πολύ. Δεν πιστεύω (ή έστω δεν θέλω να πιστεύω) πως οι ευκαιρίες που κάνουμε να συνεχίζουν να χάνονται, και εξου πως οδηγούμαι σε αυτό που έγραψα παραπάνω, όταν θα τελειοποιηθούν κάποιοι αυτοματισμοί και οι παίκτες θα έχουν περισσότερους χώρους, πολλοί θα τα σκεφτείτε ξανά, αυτά που ΔΙΚΑΙΩΣ λέτε σήμερα εν βρασμώ. Σκεφτείτε απλά τι έλεγαν οι οπαδοί της Chelsea πέρσι τέτοια εποχή. Είναι ακόμα Σεπτέμβρης. Έχουμε 9 μήνες μπάλα.

Υπήρξα απαισιόδοξος πριν γίνει mainstream. Τι να κάνω τώρα να βγαίνω και να γράφω σε 10-20 χιλιάδες άτομα που ζούνε σε άλλη χώρα ότι σας τα έλεγα, δεν πάμε πουθενά; Να πανηγυρίζουμε κάθε φορά που τρώμε γκολ επειδή δικαιωθήκαμε; Δεν σας παροτρύνω να πιστέψετε σε ανάκαμψη της ομάδας. Απλά έχετε λίγη υπομονή. Μην βιάζεστε να κρίνετε, γιατί είναι μπάλα, και γιατί σε ένα μήνα μπορούν να αλλάξουν όλα. Δεν διαβάζει κανένας, ούτε εσάς, ούτε εμένα, δεν πρόκειται να παραιτηθεί ο Klopp ούτε επειδή το λέει ο Παναγιώτης ο Σιώζος από το Liverpool.gr ούτε ο Γιώργος ο καφετζής από το Γαλάτσι. Μεταξύ μας τα λέμε.

Απλά, βάζουμε λίγο μέσα τα σφυριά, μέχρι να χρειαστεί πραγματικά να τα βγάλουμε. Σεπτέμβρη μήνα δεν χάθηκε τίποτα. Και μην διαβάσω κάνα σχόλιο του στυλ, χάθηκε το Carabao Cup, γιατί αν μας δίναν το League Cup ή την 3η-4η θέση όλοι ξέρουμε τι θα διαλέγαμε, και όλοι ξέρουμε με τι από τα 2 η χρονιά θα ήταν επιτυχημένη.

Υ.Γ Ο Robertson είναι μεγάλη παιχτάρα. Mark my words

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com