Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Shakespeare: «Ήμασταν τυχεροί χθες»

Shakespeare: «Ήμασταν τυχεροί χθες»

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά από το παιχνίδι με την Liverpool, ο Craig Shakespeare παραδέχτηκε πως η ομάδα του ήταν τυχερή στο χθεσινό παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή του Coutinho στο ημίχρονο ως παράγοντα τύχης για την ομάδα του, η οποία συνεχίζει στο League Cup (από μένα δεν θα δείτε ξανά γραμμένο το σάπιο Carabao Cup. Τελευταία φορά.)

«Το αποτέλεσμα καθορίζει τα πάντα στο ποδόσφαιρο» είπε στην αρχή ο Άγγλος τεχνικός, για να συνεχίσει λέγοντας: «Ξέραμε πως η εστία μας βρισκόταν υπό απειλή στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν χαρούμενοι που κρατήσαμε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και ακόμα πιο χαρούμενοι όταν είδαμε ότι ο Coutinho είχε βγει στο ημίχρονο. Ανησυχείτε για την εμφάνιση της ομάδας και μας ζητάτε να είμαστε πιο επιθετικοί. Χρειαζόμασταν καλύτερο κράτημα της μπάλας μπροστά από το κέντρο. Έπρεπε να ανέβουμε.»

»Μερικές φορές είναι όλα θέμα του να καταφέρεις να κρατηθείς στο παιχνίδι. Για όσο είχαν την μπάλα και δημιουργούσαν ευκαιρίες, ήταν στο χέρι τους. Δεν τα κατάφεραν, και στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα. Πιστεύω ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.» δήλωσε ο Craig Shakespeare μετά το τέλος του αγώνα. 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com