Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν νιώθω κανένα θετικό συναίσθημα τώρα»

Klopp: «Δεν νιώθω κανένα θετικό συναίσθημα τώρα»

Στην συνέχεια των δηλώσεων του, ο Jurgen Klopp εξηγεί πως δεν νιώθει θετικά, αλλά η ομάδα πρέπει να παραμείνει δυνατή ενόψει της συνέχειας, ενώ συμπλήρωσε πως η ευρεία νίκη της City δεν προσθέτει καθόλου αναστάτωση για το σημερινό αποτέλεσμα.

«Λόγω αποτελεσμάτων, έχεις δίκιο (ήταν από τις χειρότερες εβδομάδες μου εδώ), όμως ειλικρινά, σαν άνθρωπος δεν είμαι έτσι. Αν μπορώ να ξεπεράσω τις κάτι παραπάνω από άτυχες καταστάσεις που βρεθήκαμε σήμερα, τότε είναι δουλειά μου να δω τημ εμφάνιση – και αντιδράσαμε πολύ καλά σήμερα. Το γιατί νιώθουμε τόσο απογοητευμένοι ή αναστατωμένοι είναι επειδή όλοι είδαμε τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Εφτά αλλαγές και παίζοντας αυτό το ποδόσφαιρο – κανείς δεν μπορεί να το έχει δεδομένο, είναι πολύ σπάνιο. Έχουμε ποιότητα και πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, αυτό είναι το πλάνο. Χρειαζόμαστε βελτίωση, το ξέραμε πριν αρχίσει η σεζόν, αλλά βλέποντας τις εμφανίσεις μας θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει όλα μας τα παιχνίδια. Το ένα το χάσαμε με μεγάλο σκορ, αλλά ήταν περίεργο παιχνίδι – δεν ήταν από τα παιχνίδια που το έβλεπες από την αρχή κι έλεγες πως έπρεπε να χάσουμε 5-0. Ναι, πρέπει να βελτιωθούμε, όμως υπάρχουν αρκετά θετικά. Δυστυχώς, δεν μπορώ να νιώσω κάτι θετικό, όμως από αύριο θα είναι πιο εύκολο. Τώρα έχουμε ταξίδι στο Leicester, ξανά εκεί, μετά ταξίδι στην Μόσχα και μετά την Newcastle, και αν κρατήσουμε την εμφάνιση και βελτιώσουμε τα άλλα, όλοι ξέρουν πως μπορούμε να είμαστε πραγματικά δυνατοί. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, το ξέρω, αλλά μπορούμε να είμαστε πραγματικά δυνατοί.»

»Όχι, πως να το συγκρίνω; Προφανώς η City πήρε πολλή δύναμη από το παιχνίδι μας, δυστυχώς για εμάς. Όλες οι ομάδες θα έχουμε δύσκολες στιγμές μέσα στην σεζόν, είναι φυσιολογικό. Δεν θα έπρεπε να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με άλλες ομάδες. Έχουμε τον τρόπο μας και δεν είναι ο χειρότερος» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Kloppo.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com