Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κάναμε 6 λάθη στο πρώτο γκολ της Σεβίλλης!»

«Κάναμε 6 λάθη στο πρώτο γκολ της Σεβίλλης!»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Jurgen Klopp για το προ τριημέρου παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην ομάδα της Σεβίλλης . O Γερμανός, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με την Burnley, παραδέχθηκε ότι ήταν τα δικά τους λάθη που έδωσαν στους Σεβιγιάνους την ευκαιρία να φύγουν με την ισοπαλία, με το «τσαφ» του Lovren να αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα.

«Είναι τα δικά μας λάθη» είπε ο Jurgen Klopp. «Στο πρώτο γκολ τους έγιναν 5 λάθη πριν το τελευταίο λάθος μας. Είναι δουλειά μας να το διορθώσουμε. Αν υπήρχε λάθος ποιότητας και μία λύση εκεί έξω να διορθωθεί, θα το κάναμε. Το σφάλμα μας είναι ότι σας δίνουμε την ευκαιρία να μιλάτε για τα αμυντικά λάθη. Είναι έλλειψη συγκέντρωσης. Για έναν αμυντικό είναι όπως στον τερματοφύλακα. Μπορεί να παίξεις παγκοσμίου κλάσης 90λεπτο, αλλά να έχεις ένα λάθος. Δεν είναι θέμα ποιότητας. Φάινεται σαν να μιλάμε για αυτό όλη την ώρα. Δεν μπορούμε να σβήσουμε τα 5 γκολ απ’τη City, αλλά αν το κάναμε, μπορούμε να βρούμε πολλά παιχνίδια με αρκετά καλή αμυντική δουλειά. Πάντα κοιτάμε το ένα πράγμα ώστε να είμαστε θυμωμένοι γι’αυτό» κατέληξε ο Klopp ο οποίος μίλησε για τους τραυματίες και τις απουσίες.

«Ο Clyney βελτιώνεται και δεν είμαι σίγουρος για το πότε θα είναι πίσω, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για μία μικρή προετοιμασία. O Ingsy επέστρεψε, ο Adam ίσως αρχίσει να τρέχει από βδομάδα.»

«Ξέραμε ότι θα έχουμε προβλήματα όταν έχουμε απουσίες και όταν ο Sadio δεν είναι διαθέσιμος» συνέχισε ο Klopp. «Γι’αυτό χτίσαμε έτσι το ρόστερ. Ο Roberto, o Phil και ο Alex μπορούν να παίξουν αριστερά αύριο. Είναι πάντα δύσκολο να αντικαταστήσεις τοπ παίκτες αλλά το κάναμε καλά στο τέλος της περσινής σεζόν, όταν χρειάστηκε. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα είχαμε 11 παίκτες να παίζουν όλη τη σεζόν χωρίς να χρειαστεί ποτέ να κάνω καμία αλλαγή, αλλά δεν γίνεται ποτέ αυτό»

Επόμενο θέμα που, λογικό ήταν να πέσει στο τραπέζι ήταν αυτό του Coutinho. «Ήμουν πολύ χαρούμενος με την υποδοχή του κοινού στον Coutinho, κανείς δεν ήταν σίγουρος για το τι θα γινόταν. Για εκείνος ήταν καλό αυτό. Έχει κάνει φοβερές προπονήσεις. Το παιχνίδι δεν ήταν τέλειο αλλά έτσι είναι μετά από απουσία. Σίγουρα είμαστε έτοιμοι να τον σκεφτούμε και για αύριο με την Burnley»

Επόμενο θέμα για τον Klopp, αυτό των τερματοφυλάκων, στο οποίο θα βλέπουμε rotation σε πρωτάθλημα – Champions League – Κύπελλα, καταπώς φαίνεται «O Mignolet θα είναι βασικός αύριο με την Burnley» ξεκαθάρισε πρώτα ο Klopp. «Ήταν θυμωμένος με αυτό που έγινε την Τρίτη; Δεν νομίζω. Κάποιες φορές το ευκολότερο πράγματα για μένα είναι ότι είμαι το αφεντικό και οι παίκτες πρέπει να δεχτούν τις αποφάσεις μου. Αν ρωτήσω τους τερματοφύλακες τι πιστεύουν, για παράδειγμα αν ρωτήσω τον Loris τι πιστεύει για το να παίξω προφανώς και θα πει ‘Α, αυτό είναι καλή ιδέα!’ Χρειαζόμαστε δυνατούς τερματοφύλακες.»

«Δεν μπορούμε να βρίσκουμε Νο. 2 και Νο. 3 στην θέση αυτή κάθε χρόνο. Έχουμε νεαρούς τερματοφύλακες στην καλύτερη ηλικία και είναι έτοιμοι να παίξουν. Έτσι πάει αυτό. Κανείς δεν ήρθε στο γραφείο μου να πει «Αφεντικό, είσαι λάθος’. Είμαι το αφεντικό και μπορώ να το κάνω.Ο Simon είναι το Νο. 1. Στο τέλος της σεζόν θα έχει παίξει περίπου το 80% των αγώνων. Ο Loris ήταν πανέτοιμος για το παιχνίδι με τη Sevilla και έπαιξε πολύ καλά. Ο κόσμος πρέπει να συνηθίσει στον τρόπο παιχνιδιού αλλά έτσι είναι αυτά. Είναι σε καλή κατάσταση»

Τέλος η συνέντευξη τύπου έκλεισε με ερώτηση για τους Gomez, Arnold και γενικότερα την κατάσταση που επικρατεί στα πλάγια μπακ. «Ο Trent δεν είναι έτοιμος για να παίξει δύο παιχνίδια κάθε βδομάδα. Ήταν κουρασμένος με τη Hoffenheim στο τέλος. Ο Joe είχε δύο παρόμοιες καταστάσεις, ήταν πολύ πίσω στην ισοφάριση της Σεβίλλης. Τα παιδιά πρέπει να βελτιωθούν αλλά είναι τα παιδιά μας. Δεν υπάρχει θέμα. Αυτά τα παιδιά ενθουσιάζουν και δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξει η παραμικρή σκιά αμφισβήτησης για την πρόοδό τους. Είναι ήδη παίκτες τοπ κλάσης. Που είναι το πρόβλημα;»

«Είναι περίεργη η κατάσταση στα full-backs. Έχουμε μιλήσει αρκετά ήδη για αυτό. O Andy δεν είναι συχνά στην ομάδα. Έπαιξε με την Palace. Είναι δύσκολο να τον αφήσεις έξω, αλλά ο Alberto έχει παίξει απίστευτα εναντίον της Σεβίλλης, όταν το 90% των ατόμων τον έχει αμφισβητήσει. Ο James πάντως θα παίζει όλη τη σεζόν ως μέσος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com