Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκαθάρισε την κατάσταση στο τέρμα ο Klopp

Ξεκαθάρισε την κατάσταση στο τέρμα ο Klopp

Για την κατάσταση στη θέση του τερματοφύλακα μίλησε ο Jurgen Klopp, στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου του επικείμενου αγώνα με αντίπαλο την Burnley. O Klopp ρωτήθηκε για την αντίδραση του Simon Mignolet όταν επιλέχθηκε ο Loris Karius στην ομάδα του Champions League και αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση κάτω απ’τα γκολποστ των Reds.

«O Mignolet θα είναι βασικός αύριο με την Burnley» ξεκαθάρισε πρώτα ο Klopp. «Ήταν θυμωμένος με αυτό που έγινε την Τρίτη; Δεν νομίζω. Κάποιες φορές το ευκολότερο πράγματα για μένα είναι ότι είμαι το αφεντικό και οι παίκτες πρέπει να δεχτούν τις αποφάσεις μου. Αν ρωτήσω τους τερματοφύλακες τι πιστεύουν, για παράδειγμα αν ρωτήσω τον Loris τι πιστεύει για το να παίξω προφανώς και θα πει ‘Α, αυτό είναι καλή ιδέα!’ Χρειαζόμαστε δυνατούς τερματοφύλακες.»

«Δεν μπορούμε να βρίσκουμε Νο. 2 και Νο. 3 στην θέση αυτή κάθε χρόνο. Έχουμε νεαρούς τερματοφύλακες στην καλύτερη ηλικία και είναι έτοιμοι να παίξουν. Έτσι πάει αυτό. Κανείς δεν ήρθε στο γραφείο μου να πει «Αφεντικό, είσαι λάθος’. Είμαι το αφεντικό και μπορώ να το κάνω.»

«Ο Simon είναι το Νο. 1. Στο τέλος της σεζόν θα έχει παίξει περίπου το 80% των αγώνων. Ο Loris ήταν πανέτοιμος για το παιχνίδι με τη Sevilla και έπαιξε πολύ καλά. Ο κόσμος πρέπει να συνηθίσει στον τρόπο παιχνιδιού αλλά έτσι είναι αυτά. Είναι σε καλή κατάσταση» κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com