Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είμαι αναστατωμένος, αλλά ούτε και χαρούμενος»

Klopp: «Δεν είμαι αναστατωμένος, αλλά ούτε και χαρούμενος»

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά από το παιχνίδι με την Σεβίλλη, ο Jurgen Klopp εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όμως κρατάει τα θετικά και αρκετά ακόμα στα οποία μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα.

«Αναστατωμένος; Δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη, αλλά σίγουρα δεν είμαι χαρούμενος. Όμως, είμαι χαρούμενος για ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, όμως όπως όλοι, είμαστε κι εμείς άνθρωποι και αυτό παίρνει μακριά την αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, είδα πως ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από την πρώτη στιγμή και παίξαμε πολύ καλά. Απέναντι σε μία τόσο καλά οργανωμένη αμυντικά ομάδα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες – δεν το είχαμε συνηθίσει, είναι η αλήθεια, αλλά είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο να προοδεύεις συνέχεια. Υπάρχουν πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι, στα οποία μπορούμε να χτίσουμε και θα το προσπαθήσουμε, σίγουρα» 

Όσον αφορά το αν τα τελειώματα αποτελούν πρόβλημα για την Liverpool, απάντησε:

«Αν σουτάρουμε τόσο συχνά και δεν σκοράρουμε, τότε ναι, θα είναι πρόβλημα. Αλλά δεν νομίζω πως θα είναι έτσι πάντα. Σε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό, συνήθως σκοράρεις περισσότερο απ’ όσο εμείς απόψε, όμως κανείς δεν πρέπει να βασιστεί στο ότι σουτάρουμε συχνά και δεν σκοράρουμε. Στο ποδόσφαιρο, το σημαντικότερο πράγμα είναι να δημιουργείς ευκαιρίες, κι εμείς τι καταφέραμε σε διαφορετικές συνθήκες. Πολλοί θα πουν ότι πολλές ευκαιρίες ήταν από αντεπιθέσεις και ναι, ισχύει. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει; Ναι, αλλά δεν το κάναμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό, αλλά δεν είναι μία αρρώστια που μπορείς να την αλλάξεις. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, όπως κάνουμε και με άλλους τομείς του παιχνιδιού, σίγουρα» 

Και η πεσμένη απόδοση των Reds στο δεύτερο ημίχρονο;

«Είναι μια έντονη στιγμή για εμάς. Είχαμε πολλά παιχνίδια και ένα κακό παιχνίδι λίγες μέρες πριν. Δεν ήταν στο πλάνο μας, όμως είναι κάτι που συμβαίνει. Η απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ έντονη, οπότε ήταν φυσιολογικό να έχουμε ένα μικρό διάλειμμα στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο δεν συμβαίνει τίποτα στο παιχνίδι, έχεις την ευκαιρία να ελέγξεις τον ρυθμό και να σκοράρεις σε κάποια άλλη στιγμή. Σίγουρα είναι κάτι που μπορούμε να βελτιώσουμε, 100%, αλλά είναι πιο πιθανό να δείτε δύο ημίχρονα σαν το δεύτερο, παρά σαν το πρώτο, το οποίο ήταν η εξαίρεση. Όμως, μπορούμε να το κάνουμε περισσότερο απ’ όσο το κάναμε σήμερα»

»Μέχρι να ισοφαρίσουν, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, και αυτό ήταν πραγματικά ώριμο και πολύ σημαντικό, με κάμποσα παιχνίδια να έρχονται στις επόμενες εβδομάδες. Κάποιοι παίκτες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό από το πρώτο ημίχρονο. Δεν νομίζω πως ήταν θέμα φυσικής κατάστασης, όσο θέμα συγκέντρωσης. Είμαστε ακόμα στην πρόοδο και πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά. Αυτή είναι η δουλειά μου, πρέπει να μαζεύω τις πληροφορίες και να δουλέψω με αυτές. Είναι ένα κομμάτι για το οποίο θα συζητήσουμε» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com