Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hendo: «Απογοητευμένοι, όμως υπάρχουν και θετικά»

Hendo: «Απογοητευμένοι, όμως υπάρχουν και θετικά»

Ο Jordan Henderson παραδέχτηκε την -αυτονόητη- απογοήτευση που αισθάνεται αυτός και οι συμπαίκτες του μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Σεβίλλη.

Παρόλα αυτά ο αρχηγός της Liverpool επέλεξε να εστιάσει στη θετική πλευρά των πραγμάτων, αν κρίνουμε από τις παρακάτω δηλώσεις του στο BT Sport:

«Mε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και στα δύο ημίχρονα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Μας ‘χτύπησαν’ και τις δύο φορές σε αντεπίθεση.»

«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Όμως νομίζω ότι τα παιδιά αντέδρασαν καλά μετά (από όσα συνέβησαν) το σαββατοκύριακο, ότι είχαν μία καλή εμφάνιση σήμερα και ότι όταν βγαίναμε μπροστά φαινόμασταν συναρπαστικοί. Μπορούσαμε να σκοράρουμε λίγα γκολ ακόμα.»

Αποτέλεσμα εικόνας για liverpool vs sevilla 2-2 henderson

Ο Hendo αναφέρθηκε και στην ανατροπή, δηλώνοντας ότι η ομάδα μπορεί να είναι ικανοποιημένη από αυτή την πτυχή του παιχνιδιού, ανεξάρτητα από τη γενική απογοήτευση που επικρατεί λόγω της απώλειας δύο βαθμών:

«Θέλαμε να επανακτήσουμε γρήγορα τη μπάλα (όταν δεν την είχαμε) και το κοινό να μας στηρίζει. Ένιωσα ότι το κάναμε αυτό. Τα παιδιά αντέδρασαν εξαιρετικά κάνοντας την ανατροπή και σκοράροντας κάποια γκολ, και μπορούσαμε επίσης να είχαμε σκοράρει στη φάση του penalty.»

«Συνολικά, υπάρχουν ακόμα πολλά θετικά που μπορούμε να αποκομίσουμε από το παιχνίδι, όμως είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε και τους τρεις πόντους», ήταν τα λόγια με τα οποία ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη ο αρχηγός των Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com