Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Προβλήματα συγκέντρωσης, δεν λύνονται με έναν παίκτη»

Klopp: «Προβλήματα συγκέντρωσης, δεν λύνονται με έναν παίκτη»

Στην αμυντική έλλειψη συγκέντρωσης, κυρίως στη φάση του πρώτου γκολ των Σεβιγιάνων στάθηκε ο Jurgen Klopp στις δηλώσεις του μετά το τέλος της ισόπαλης (2-2) αναμέτρησης με τη Sevilla. O Klopp τόνισε ότι παρά τις κατηγορίες για μεταγραφική αδράνεια, δεν θεωρεί ότι είναι τόσο απλό θέμα και ένας παίκτης θα τα έλυνε όλα αυτά, ενώ μίλησε επίσης και για τα συναισθήματα που του άφησε η αναμέτρηση με την απογοήτευση να επικρατεί.

«Δεν είχα πολύ χρόνο να μιλήσω με τα παιδιά μετά τον αγώνα γιατί είχα να σας μιλήσω» δήλωσε ο Klopp. «Δεν είναι ώρα να τους ενθαρρύνεις ή τίποτε άλλο. Επικρατεί απογοήτευση και σύγχυση. είναι φυσιολογικό αλλά έτσι συμβαίνει. Είμαστε υπεύθυνοι για τα πολύ,πολύ, πολύ καλά σημεία του αγώνα αλλά και φυσικά και για τα όχι τόσο καλά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το δεχτείς και να το χρησιμοποιήσεις. Πρέπει να νιώθεις απογοητευμένος, όχι να λές ότι δεν πειράζει, παίξαμε καλά ανεξάρτητα από το τι λένε οι άλλοι. Δεν δουλεύει έτσι, πρέπει να μαθαίνεις κάποιες στιγμές και να νιώθεις τα σωστά συναισθήματα μετά από μία μεγάλη προσπάθεια.»

«Δεν είμαι σίγουρος ότι βάλαμε τον καλύτερο εαυτό μας αλλά προσπαθήσαμε αρκετά και δεν πήραμε τελικά το τρίποντο στο τέλος. Δεν έχουμε χρόνο να απογοητευόμαστε για πολύ, αλλά για μία νύχτα δεν υπάρχει πρόβλημα. Αύριο έχουμε προετοιμασία για την Burnley. Όπως είπαμε, κάναμε πολλά πράγματα σωστά και λίγα όχι τόσο. Αν κερδίζαμε 4-0, που θα ήταν πιθανό, όλοι θα νόμιζαν ότι πετάμε και αυτό θα ήταν η σωστή αντίδραση στο παιχνίδι. Αλλά τελικά πάντα θα είναι σκληρή δουλειά στο Champions League και σήμερα ήμασταν έτοιμοι αλλά δεν πήραμε όλο το πακέτο»

«Το πρώτο γκολ ξεκινάει σε μία κατάσταση στη μεσαία γραμμή που απλά μπορούσαμε να διώξουμε την μπάλα» συνέχισε ο Klopp. «Ο Emre αργεί λίγο και τότε κατάλαβα ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Μέχρι τότε δεν μπορούσε να γίνει τίποτα. Ετσι γίνεται μια μπαλιά πίεσης στα αριστερά και στο τέλος φεύγει νομίζω απ’τα πόδια του Dejan. Δεν είναι τελικά, η τέλεια αμυντική αντίδραση αλλά πρέπει να το ξαναδώ. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως περίμενα – κυριαρχικά, παίξαμε ποδόσφαιρο, καλές στιγμές και τελικά σκόραραν στην πρώτη φάση τους. Αυτό είναι μίξη ατυχίας και απροσεξίας.

Αλλά μετά πρέπει να αντιδράσεις και το κάναμε. Συνεχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ξέρω εδώ, πάντα κοιτάζετε για αυτό το πράγμα, οπότε η άμυνα ήταν πάντα κάτι που συζητούσαμε – δεν υπογράψαμε τον έναν ή τον άλλον και κάτι τέτοια. Αλλά αυτά τα προβλήματα αν λύνονταν με έναν παίχτη θα παίρναμε όλα τα λεφτά και θα λέγαμε ‘Ας το κάνουμε!’. Δεν πάει έτσι, το να είσαι κυρίαρχος και να χάνεις τον έλεγχο λίγο στον αγώνα. Όλο αυτό είναι στα πλαίσια της βελτίωσης μας. Πρέπει να μάθουμε να κυριαρχούμε αλλά να μην δίνουμε εύκολα γκολ. Δεν είναι γενικό αμυντικό θέμα αλλά 100% πρέπει να βελτιωθούμε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com