Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κρίμα ρε Liverpool!

Κρίμα ρε Liverpool!

Κρίμα για τη Liverpool του διαστήματος 10′-60′. Δυστυχώς η Σεβίλλη ήταν με διαφορά πιο αποτελεσματική από την ομάδα μας, και σκοράροντας στις δύο από τις τρεις φάσεις που δημιούργησε, κατάφερε να πάρει το Χ στο Anfield, ένα αποτέλεσμα που δεν τη δυσαρεστεί καθόλου.

Πάμε όμως να δούμε τι έγινε στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε προ ολίγου:

Α’ ημίχρονο:

Με πολύ άσχημο τρόπο ξεκίνησε το Champions League για τη Liverpool. Ακόμη μια ολιγωρία στην άμυνα της ομάδας και ένα πολύ κακό τσαφ του Lovren επέτρεψαν στον Ben Yedder να σκοράρει ένα πολύ εύκολο γκολ στο δεύτερο δοκάρι ανενόχλητος. Η Liverpool πατούσε καλύτερα παρά το προβάδισμα των Nervionenses και με τους Mane και Salah δημιουργούσε πολλά προβλήματα από τα πλάγια. Η κεφαλιά του Firmino που πέρασε λίγο άουτ ήταν η προειδοποιητική βολή καθώς στο 21′ τελείωσε υπέροχα όμορφη συνεργασία Henderson-Moreno από τα πλάγια και σε επίκαιρη θέση στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-1. Η Liverpool πίεζε και στο 37′ το σουτ του Salah κόντραρε στον Kjaer και κατέληξε στα δίχτυα. Λίγο αργότερα, στο 41′ ο Mane κέρδισε πέναλτι από τον Pareja αλλά ο Firmino δεν κατάφερε να σκοράρει αφού σημάδεψε τον αριστερό στύλο του Rico. Το ημίχρονο έληξε στο 2-1 σε ένα ματς που είχε πολύ καλό ρυθμό στα πρώτα 45′.

Β’ ημίχρονο:

Με φόρα από το καλό διάστημα του πρώτου μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Klopp. Οι παίκτες προσπάθησαν να αξιοποιήσουν το καλό momentum, δίχως αποτέλεσμα όμως. Το πρώτο τέταρτο κύλησε με υπεροχή αλλά χωρίς καθαρές φάσεις, ενώ με τη συμπλήρωσή του ο διαιτητής απέβαλε τον Eduardo Berizzo για δύο εριστικές κινήσεις του, όπου αρνήθηκε να δώσει τη μπάλα στον Joe Gomez για να εκτελέσει πλάγιο άουτ και αντί αυτού την πέταξε στο πλάι! Η ομάδα μας δεν έφτασε στο 3-1, και οι Ισπανοί στην πρώτη τους αξιόλογη ευκαιρία κατάφεραν να ισοφαρίσουν, σε ένα τετ-α-τετ του Joaquin Correa στο 72′. Στη συνέχεια και πάλι λίγα ουσιαστικά πράγματα συνέβησαν, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η επανεμφάνιση του Philippe Coutinho μετά το τέλος της ‘υπόθεσης Barcelona’. Ο Βραζιλιάνος πέρασε στη θέση του Emre Can, ωστόσο δεν κατάφερε (αν και το πάλεψε) να βοηθήσει την ομάδα να ξαναπάρει το προβάδισμα, όπως και οι Alex Oxlade-Chamberlain και Daniel Sturridge οι οποίοι επίσης πέρασαν ως αλλαγές. Στο τέλος λίγο έλειψε να πούμε και ‘ευχαριστώ’ για την ισοπαλία, καθώς η Σεβίλλη έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Luis Muriel στις καθυστερήσεις, ενώ αμέσως μετά ο Gomez αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ραντεβού για το Champions League σε 13 ημέρες ξανά. Στο μεταξύ, όλοι παρέα στη βαθμολογία, καθώς το παιχνίδι της Maribor με τη Spartak Moscow έληξε επίσης ισόπαλο.

Μοιραστείτε το!

2 thoughts on “Κρίμα ρε Liverpool!

  1. Comment *Tωρα εξηγειστε μου σας παρακαλω κατι. Πως γινεται ολόκληρος ο κοσμος (σχετικοι και ασχετοι με το αθλημα) να ΟΡΙΟΝΤΑΙ για την ΠΑΙΔΙΚΗ αμυνα της ομαδας, και ο Klopp και οι συνεργατες του να μην το βλεπουν? Είναι ένα αντικειμενο προς αναλυση. Παντως φιλοι μου με τετοια αμυνα,(η οποια σε καμμια περιπτωση, δεν μπορει να κρατησει οποιοδηποτε αποτέλεσμα), μην περιμενετε για φετος ο δρομος να είναι ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ. Κριμα! Κριμα για οσους παικτες μας τρεχουν- παλευουν- γυριζουν αποτελέσματα και βλεπουν στο τελος τους κοπους τους να εξατμιζονται. Υ.Γ. Ευτυχως που εχουμε σαν εναλλακτικη τον ΜΕΓΑ αμυντικο ογκόλιθο KLAVAN.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com