Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Henderson: «Τώρα αρχίζει η σκληρή δουλειά»

Henderson: «Τώρα αρχίζει η σκληρή δουλειά»

Ο αρχηγός της Liverpool, λίγο πριν την επιστροφή στο Champions League, έδωσε το σύνθημα για επανεκκίνηση. Με άρθρο του στο This Is Anfield, αναφέρθηκε στον αντίπαλο και στο πρόσφατο παρελθόν των δύο ομάδων, ενώ τόνισε πως η σκληρή δουλειά ξεκινάει τώρα.

«Κατά κάποιον, αστείο τρόπο, είναι πολύ ταιριαστό το ότι αντίπαλος μας στην επιστροφή μας στο Champions League είναι η Sevilla. Δεν μου αρέσει να θυμάμαι τον τελικό στην Basel, είναι από τις χειρότερες στιγμές μου στο ποδόσφαιρο, να βλέπω την ομάδα μου να χάνει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι» έγραψε στην αρχή ο skipper των Reds.

«Αλλά καθώς ήρθε η σημερινή μέρα, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην πρόοδο που έχουμε σημειώσει από εκείνο το βράδυ μέχρι τώρα. Χάνοντας τον τελικό, μείναμε εκτός Champions League για την επόμενη χρονιά. Θυμάμαι πόσο ενοχλημένος ένιωθα που η Liverpool και οι φίλαθλοι μας – κι εμείς σαν παίκτες – θα έπρεπε να βλέπουμε το Champions League αντί να παίζουμε. Το σκληρή δουλειά και η αφοσίωση μας την περσινή χρονιά μας έφερε πίσω, όμως τώρα ξεκινάει ξανά η σκληρή δουλειά. Η Sevilla είναι εξαιρετική ομάδα στην Ευρώπη, όμως πιστεύουμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε. Σεβόμαστε την Sevilla, αλλά δεν την φοβόμαστε. Ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε στα πολύ καλά μας για να πάρουμε αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που κάνουμε κάθε εβδομάδα στην Premier League, οπότε ξέρουμε τι να κάνουμε» συμπληρώνει στην συνέχεια, για να δώσει το σύνθημα για την νέα χρονιά.

«Ευελπιστώ πως μαζί (δηλαδή παίκτες, προπονητής και οπαδοί) θα κάνουμε την αρχή για μια ευρωπαϊκή πορεία που θα θυμόμαστε στοργικά για χρόνια. Αυτός είναι σίγουρα ο στόχος μας» 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com