Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dhanda: «Έπρεπε να επιδράσω στο παιχνίδι»

Dhanda: «Έπρεπε να επιδράσω στο παιχνίδι»

Ο Yan Dhanda σχολίασε το ρόλο που -όπως ανέφερε- όφειλε να διαδραματίσει στο χθεσινό παιχνίδι της U23, εξ αφορμής του γκολ που πέτυχε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Neil Critchley.

O ταλαντούχος πιτσιρικάς είχε περάσει στη θέση του Danny Ings (ο οποίος τελικά αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους), και στο 89ο λεπτό έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια η οποία κατέληξε σε γκολ.

«Χάρηκα πολύ όταν είδα τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Όσο ήμουν στον πάγκο σκεφτόμουν ότι αν χρειαστεί να αγωνιστώ οφείλω να έχω μία επίδραση στο παιχνίδι«, δήλωσε ο νεαρός στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

«Ευτυχώς η μπάλα έφτασε στα δικά μου πόδια, προχώρησα προς τα εμπρός και κατάφερα να σκοράρω.»

Αποτέλεσμα εικόνας για yan dhanda

Στη συνέχεια ο Dhanda πρόσθεσε: «Στην προπόνηση προσπαθούμε κάθε μέρα να σπρώχνουμε ο ένας τον άλλο στο όριό του, και ανταμοιβόμαστε για αυτό στο γήπεδο.»

«Απλά συνεχίζουμε να παλεύουμε ως ομάδα, και γνωρίζουμε ότι αν μας παρουσιαστεί μία ευκαιρία στο αντίπαλο τέρμα, θα υπάρχει πάντα μία ευκαιρία για να νικήσουμε, όπως κάναμε κόντρα σε Arsenal και Manchester City.”

Τέλος, για τις επιθετικές αρετές της U23, δήλωσε:

«Υπάρχει τόσο ταλέντο επιθετικά.»

«Απλά αγαπώ να παίζω μαζί με τον Rhian (Brewster) και τον Harry (Wilson), γιατί ξέρω ότι αν έχω χώρο θα μου δώσουν τη μπάλα.»

«Είναι λίγο δυσκολότερο σωματικά (το επίπεδο στην U23), όμως απολαμβάνω να παίζω με μία νέα ομάδα παικτών υπό τις οδηγίες του Critch, ο οποίος ήταν ο προπονητής μου και στην U18.»

Και εις ανώτερα να του ευχηθούμε!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com